Μενεγάκη-Λάτσιος: Βραδινή έξοδος βόμβα μετά από 7 χρόνια. Γελάκια, αγγίγματα [φωτο]

0
2083
???????????

Είναι από τα στιγμιότυπα που πραγματικά προκαλούν εντύπωση.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος, πριν από 7 χρόνια αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους.

Από τότε, μιας και οι σχέσεις τους αρχικά ήταν τεταμένες, δεν είχαν συναντηθεί ξανά. Όμως όπως όλα δείχνουν τα χρόνια που πέρασαν ήταν ο καλύτερος «γιατρός» για να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν ξανά.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο σχολείο του γιου τους, Άγγελου, για να ενημερωθούν για την πορεία του αλλά και τα μαθήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Αυτό που έκανε εντύπωση όμως σε όσους τους είδαν, ήταν πως, όχι απλά δεν φάνηκε καμία φημολογούμενη κόντρα που είχαν, αντιθέτως οι δυο τους ήταν χαμογελαστοί και πολύ φιλικοί ο ένας με τον άλλον.

Πλέον, όπως όλα δείχνουν, έχουν ξεπεράσει τις όποιες διαφορές τους και κοιτάνε μόνο το καλό των παιδιών τους. Η αλήθεια είναι πως κανένας από τους δύο δεν ήθελε να μαθευτεί αυτή η συνάντηση για να αποφύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Φεύγοντας από το σχολείο, οι δυο τους αντιλήφθηκαν τον φωτογράφο και προσπάθησαν να το αποφύγουν, περπατώντας γρήγορα για να μην τους απαθανατίσουν.

Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν πολύ φιλικός μαζί της, την συνόδευσε μέχρι το αυτοκίνητο της, την χαιρέτησε ενώ εκείνος συνέχισε την βόλτα του με τον γιο του, Άγγελο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ