Διαζύγιο Κυριακού-Μαρί: Γιατί χωρίζουν πραγματικά. Διαφορά ηλικίας, περιουσία και αποκαλύψεις

0
4361

Γιατί παίρνουν διαζύγιο Μαρί και Μίνωας Κυριακού;

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο θα έκλειναν δεκατρία χρόνια γάμου, μόνο που σύμφωνα με όλα όσα ακούγονται ο Μίνωας και η Μαρί Κυριακού, δεν είναι πλέον ζευγάρι στην ζωή.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο Κυριακού-Μαρί, το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ότι αφορά το θέμα.

Ούτως η άλλως λένε οι καλά γνωρίζοντες, ποτέ δεν έδωσαν δικαίωμα συζήτησης όλα αυτά τα χρόνια του κοινού τους βίου, που ξεκίνησε επίσημα τον Δεκεμβρίο του 2004.

Τότε, που σε μια τελετή στην Αγία Σοφία της Σόφιας στην Βουλγαρία ένωσαν την ζωή τους με την παρουσία ελάχιστων καλεσμένων, για την ακρίβεια το φιλικό ζευγάρι που τους πάντρεψε, τα παιδιά του Μίνωα, τους γονείς και την αδερφή της Μαρί και μια παιδική φίλη της νύφης.

Το ειδύλλιο Μίνωα Κυριακού-Μαρί είχε ξεκινήσει από μια φιλία χρόνων η οποία εξελίχθηκε σε μια σχέση ζωής, την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την δημοσιότητα.

Παρόλο που ήταν κοινό μυστικό στους παροικούντες την μηντιακή Ιερουσαλήμ, κάποιες κοινές φωτογραφίες τους αποκάλυψαν το ειδύλλιο ανάμεσα στον ισχυρό επιχειρηματία και την νεαρή τότε ηθοποιό, ενώ ο γάμος τους στην Βουλγαρία έγινε γνωστός μετά από κάποιες ημέρες.

Κανείς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού και το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες.

Πάντως, άνθρωποι από το οικογενειακό τους περιβάλλον ομολογούν πως αυτό που τους χώρισε (έστω και εκ των υστέρων) είναι η διαφορά ηλικίας, που οδήγησε και σε ασυμφωνία χαρακτήρων.

Θεωρείται σίγουρο λένε οι καλά γνωρίζοντες ότι και οι δύο πλευρές θα επιδείξουν-αν δεν το έχουν ήδη κάνει-την απαραίτητη σύνεση ώστε η διαδικασία να τελειώσει σύντομα και ομαλά.

Κανείς άλλωστε εκ των ενδιαφερομένων πλευρών δεν επιθυμεί μια αντιδικία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που πορεύθηκε αθόρυβα και ευτυχισμένο επί δώδεκα χρόνια, χωρίς να δώσει ποτέ δικαιώματα.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η οικογένεια Κυριακού προφυλάσσει πολύ καλά την προσωπική ζωή των μελών της, τόσο ώστε να μην επιθυμεί την παραμικρή δημοσιότητα γύρω από ευχάριστα η δυσάρεστα γεγονότα που την αφορούν.

 

Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του συγκεκριμένου διαζυγίου, το οποίο συζητείται δεόντως, αφού αφορά ένα ηχηρό επιχειρηματικό όνομα όπως είναι ο κ. Μίνωας Κυριακού, που στις 31 Μαΐου θα κλείσει τα εβδομήντα πέντε του χρόνια.

Μόνο που αυτή την φορά δεν θα έχει στο πλευρό του λένε οι καλά πληροφορημένοι την σύζυγό του, αλλά μόνο τα παιδιά του και λίγους καλούς φίλους.

Συγκλονιστική Μαρί Κυριακού: «Δεν έκανα παιδί με τον Μίνωα γιατί…» Αποκάλυψη βόμβα

Ποιος ο λόγος που η Μαρί Κυριακού δεν έκανε παιδί με τον Μίνωα;

Η Μαρί Κυριακού παραχώρησε στο παρελθόν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τον λόγο για τον οποίο δεν έκανε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού, καθώς δεν ήταν στις προτεραιότητές της.

Η Μαρί Κυριακού σπάνια δίνει συνεντεύξεις και κρατά χαμηλό προφίλ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μίλησε στο Πρώτο Θέμα για τις προτεραιότητες που έχει βάλει στην ζωή της.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω δουλέψει καθόλου με τον εαυτό μου. Πρωτίστως λειτουργώ με το ένστικτό μου. Αυτά τα μαθήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Όσο ζω μαθαίνω».

Η Μαρί Κυριακού όσο διατηρούσε χρόνια τον γάμο με τον Μίνωα Κυριακού, δεν απέκτησαν παιδιά.

Η ίδια σχετικά με το θέμα της μητρότητας δήλωσε: «Η ευτυχία ενός ζευγαριού αφορά τη συμπεριφορά και την αγάπη ανάμεσα στους δύο. Δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ ένα παιδί που θα έφερνα στον κόσμο για να ολοκληρώσει τη σχέση μου ή για να κρατήσει τον γάμο μου.

Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν απέκτησα παιδί ήταν γιατί, πολύ απλά, εγώ δεν το επεδίωξα, δεν ήταν στις προτεραιότητές μου».

Ωστόσο, σαν βόμβα έσκασε η είδηση του διαζυγίου Μίνωα-Μαρί Κυριακού μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο το οποίο προχωράει τις τελευταίες εβδομάδες με συνθήκες άκρας μυστικότητας, ανάμεσα στο ζευγάρι, που τηρεί πλήρη εχεμύθεια, σε ό,τι αφορά το θέμα, ωστόσο την απόφαση πήρε η Μαρί Κυριακού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ