Απίστευτο κράξιμο Πολάκη στη Στεφανίδου: «Μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο γλάστρα trash tv» [φωτο]

1
1840

Πώς έκραξε τη Στεφανίδου ο Πολάκης;

Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται πως έκανε το… λάθος να προσκαλέσει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη να παρέμβει στην εκπομπή της στο κανάλι “Ε”.

Εκεί αποτέλεσε θέμα συζήτησης η χθεσινή έντονη αντιπαράθεση που είχε στη Βουλή ο κ. Πολάκης με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη.

Η απάντηση που έλαβε δεν ήταν απλά αρνητική, αλλά… κάτι παραπάνω, καθώς ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στο Facebook καταφέρθηκε εναντίον της τηλεπαρουσιάστριας με σκληρούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας λόγο για “trash tv” και προτρέποντάς την να αναζητήσει αλλού “μαϊντανούς γλάστρες και ακροαματικότητες”, ενώ σχολίασε παράλληλα για τον Άδωνι Γεωργιάδη ότι “ψάχνει παντού τηλεοπτικό στασίδι”.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τη Στεφανίδου:

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΑΚΗ. ΕΙΣΑΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ. ΣΕ ΕΙΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ. ΚΟΙΝΩΣ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ. ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΥΨΟΜΕΣΑΚΗΔΕΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ