Νότης Σφακιανάκης στο Όλα: Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του (Χαμός στο Πρωινό: «Αν είχε διαβάσει ιστορία…» ΒΙΝΤΕΟ)

16
2828

Χειμαρρώδης

Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή είπε ο τραγουδιστής και αποκάλυψε ότι το καινούργιο του τραγούδι με τίτλο «Γραβάτα» είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα – «Ο Λεωνίδας πέθανε, οι 300 σκοτώθηκαν, ο Εφιάλτης έμεινε» το σχόλιό του για το πολιτικό προσωπικό

O Νότης Σφακιανάκης, βρέθηκε χθες στο «ΟΛΑ Ξεκόλλα» και μίλησε για τον καινούριο του δίσκο στον οποίο ξεδιπλώνει όπως είπε όλες του τις κοινωνικές ανησυχίες. Όπως αποκάλυψε στο Θέμο και στη Δούκισσα Νομικού, το νέο του τραγούδι με τον τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν κοιμάμαι Θέμο μου τα βράδια με αυτά που συμβαίνουν. Είμαστε υπό κατοχή αυτή τη στιγμή. Το νέο μου τραγούδι με τίτλο Γραβάτα, είναι αφιερωμένο στον Αλέξη Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά λέγοντας κάποιους στίχους του τραγουδιού στον αέρα της εκπομπής. Αυτό το τραγούδι ισχύει για τον εκάστοτε Αλέξη, πρόσθεσε.

«Έχουν τρελάνει τον κόσμο αυτοί που παρουσιάστηκαν ως σωτήρες του. Εμφανίστηκαν για να βάλουν μια τάξη και έχουμε πλήρη αταξία» πρόσθεσε με νόημα.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή στη δραχμή, τον Σημίτη που έβαλε τη χώρα στο ευρώ και τους ολυμπιακούς αγώνες.

«Αν ήταν Έλληνες δεν θα συμπεριφέρονταν έτσι. Δεν θα έπρεπε να είχαμε μπει στη νομισματική ένωση και δεν θα έπρεπε να είχαμε κάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Νότης Σφακιανάκης αναφέρθηκε επίσης, στην πρόσφατη πετυχημένη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά. Όπως είπε «ο Βασίλης μου λέει προστυχιές. Όταν αλλάζουμε στην πίστα συναντιόμαστε στους διαδρόμους και μου λέει διάφορες προστυχιές», είπε χαριτολογώντας.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος παντρεύτηκε με τη σύζυγό του στην Αγγλία το 1991 για πρώτη φορά περιέγραψε ένα χιουμοριστικό περιστατικό που έλαβε χώρα μια ημέρα πριν το γάμο τους. «Την παραμονή του γάμου μου χάθηκα γιατί έχασα το χαρτάκι με τη διεύθυνση του σπιτιού που θα γινόταν η δεξίωση. Τελικά πήρα τηλέφωνα όλα τα ονόματα που ήταν ίδια με του φίλου που θα μας φιλοξενούσε» περιέγραψε τι συνέβη.

Αποκάλυψε, ακόμα, ότι όταν παντρεύτηκε με την Κίλι έμενε σε υπόγειο στην Καλλιθέα το οποίο και τελικά αγόρασε για να θυμάται το παρελθόν του.

Ο Νότης μίλησε για τις σπουδές της κόρης του σε αμερικανικό κολέγιο και για τη θητεία του γιου του που υπηρετεί τη θητεία του στην Κω.

«Το φέρω βαρέως που η Ελλάδα έχει αμερικανικά, τούρκικα, γερμανικά, γιαπωνέζικα πανεπιστήμια» είπε χαρακτηριστικά.

Ομολόγησε, πάντως, ότι είναι η κόρη του που τον αμφισβητεί περισσότερο από ό,τι ο γιος του.

Αναφερόμενος στην επιστροφή στη δραχμή και σχολιάζοντας το πολιτικό σκηνικό είπε ότι «ο Λεωνίδας πέθανε, οι 300 σκοτώθηκαν, ο Εφιάλτης έμεινε».

Είμαστε ύβρεις τώρα γιατί αντί να κρατήσουμε το φως και τον πολιτισμό κάνουμε αυτά που κάνουμε, πρόσθεσε.

«Μόνο λυκοφιλιά υπάρχει τριγύρω. Είμαστε πάμπλουτη χώρα και την έχουμε νοικιάσει για 99 χρόνια» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τον δίσκο με τίτλο «Επικοινωνώ» είπε ότι μιλά για όλα τα θέματα, όπως το Κυπριακό. «Μου έχουν κλέψει ένα κομμάτι της πατρίδας μου» είπε με νόημα ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν θα τραγουδήσω ποτέ σε κατεχόμενες περιοχές».

Χαμός στο Πρωινό με τη συνέντευξη Σφακιανάκη: «Αν είχε διαβάσει ιστορία…»

«Ψήφισα αυτούς που είναι αντίθετοι με όλους αυτούς που έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα. Δηλαδή, τον Καραϊσκάκη»!

Ο Νότης Σφακιανάκης βρέθηκε στο Όλα Ξεκόλλα τη νύχτα της Δευτέρας και μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής:

«Η κόρη μου σπουδάζει στο Αμερικανικό Κολέγιο. Είναι δυνατόν η Ελλάδα να έχει αμερικανικά, γερμανικά, τουρκικά, γιαπωνέζικα πανεπιστήμια; Γιατί να μην υπάρχει μόνο ελληνικό πανεπιστήμιο;

Ψήφισα αυτούς που είναι ακριβώς αντίθετοι από αυτούς που κυβερνούν. Ψήφισα αυτούς που είναι αντίθετοι με όλους αυτούς που έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα. Δηλαδή, τον Καραϊσκάκη. Αυτόν ψήφισα».

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη έπαιξαν στο Πρωινό και το πάνελ πήρε φωτιά. Από τις ατάκες που ξεχώρισαν ήταν και οι:

«Αν είχε διαβάσει ιστορία θα ήξερε ότι αν βγούμε από το ευρώ, μπιπ…

Ο Σφακιανάκης όχι μόνο κοτόπουλο μπορεί να πάει, τα πάντα μπορεί να πάρει. Άλλοι δεν μπορούν να πάρουν.

Η κόρη του πηγαίνει στο Αμερικανικό Κολέγιο και μετά λέει γιατί να υπάρχουν αμερικανικά κολέγια. Για να πηγαίνει η κόρη σας κ. Σφακιανάκη».

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασε μας ρε θείο με τις χρυσαυγίτικες βλακείες που μας τσαμπουνάς, ευτυχώς η κόρη σου έχει το παιδί περισσότερο μυαλό από εσένα και σε αμφισβητεί

    • Δεν τραβάει πια, δεν γεμίζει κέντρα διασκέδασης και όσες πα...και να ξεφουρνίσει είναι κούφιες ...

      Τώρα θα αρχίσει τις περιοδείες, τα πανηγύρια και σε μερικά χρόνια θα καταντήσει να τραγουδά στο μπάνιο του ή στου …

    • Δηλαδή μόνο οι φασίστες κατέχουν τις απόλυτες αλήθεις όπως ο Φύρερ σας έχετε την εντύπωση πως ταϊζοντας ανέφικτα πράγματα θα τους ξαπατήσετε. ο φασισμός σας φαίνετε στο ότι αποκαλείς πρόβατο ένα άνθρωπο χωρίς καν να τον γνωρίζεις, τι να πω να λύπασαι περισσότερο για αυτό που βλέπεις όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη

  2. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΖΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ 300 ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 21 ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

  3. Την περασμένη Κυριακή βρεθήκαμε στην Κατερίνη, σε προγραμματισμένη ανοικτή εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο «Εκάβη». Τα κανάλια καλλιεργούσαν επί ημέρες κλίμα τρομοκρατίας με ειδήσεις του στυλ: «Ανεπιθύμητος ο Ηλίας Κασιδιάρης», «Σε κλοιό αντισυγκεντρώσεων οι ομιλίες της Χρυσής Αυγής» κλπ. Παρά την ασταμάτητη προπαγάνδα, παρά τον ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό, παρά την παρακρατική τρομοκρατία των θρασύδειλων ροπαλοφόρων, η εκδήλωσή μας είχε τεράστια επιτυχία και η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τις εκατοντάδες των υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής.
    Το αποτέλεσμα της τρομολαγνείας των ΜΜΕ ήταν το ακριβώς αντίθετο από το αναμενόμενο. Τα καθεστωτικά μέσα παρουσίασαν μονομερώς το γεγονός αυτός, έριξαν λάσπη στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έκρυψαν τις εικόνες των παρακρατικών με τις κουκούλες και τα δολοφονικά σύνεργα.ΒΙΝΤΕΟ. http://www.xryshaygh.com

  4. Με υψηλό ηθικό και αδιαφορώντας για την αστυνομοκρατία και τις αντισυγκεντρώσεις, περισσότεροι από χίλιοι Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν στις ομιλίες μας σε Λάρισα και Κατερίνη. Ενδεικτικά παραθέτω μία εικόνα που κυκλοφορεί στο facebook και συγκρίνει την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Λάρισα με μία αντίστοιχη εκδήλωση του Σύριζα στην Ξάνθη (πόλη που μέχρι πρότινος αποτελούσε προπύργιο των μνημονιακών κομμουνιστών του Τσίπρα). Κατάμεστη η αίθουσα για την Χρυσή Αυγή, δέκα μπαρμπάδες που κοιμούνται στην ομιλία Σκουρλέτη.
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-h-chrush-augh-polu-suntoma-tha-echei-perasei-ton-suriza-arthro-tou-hl#ixzz4bK2P0TDj

  5. Η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος είναι ραγδαία, γι’ αυτό και εντείνονται οι διώξεις, οι επιθέσεις, η συνωμοσία της σιωπής από τα κανάλια της διαπλοκής. Σημειώστε ότι την εκδήλωση της Λάρισας κάλυπταν όλα τα μεγάλα κανάλια των Αθηνών (Alpha, ANT1 κ.ο.κ.). Μέχρι και το πρακτορείο «Ευρωκίνηση» είχε αποστείλει φωτορεπόρτερ του στην εκδήλωση! Φυσικά, οι εικόνες των εκατοντάδων Εθνικιστών και το μέγα πάθος τους δεν προβλήθηκαν ποτέ και πουθενά.
    ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ είναι το μεγάλο σύνθημα των ημερών. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος εξαπλώνεται και ενισχύεται ραγδαία σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας. Πολύ σύντομα θα έχει περάσει τον Σύριζα, που φθείρεται και καταρρέει. Όποτε και αν γίνουν οι επόμενες εκλογές, ο στόχος είναι ένας: Δεύτερη θέση και η Χρυσή Αυγή Αξιωματική Αντιπολίτευση!
    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/giati-h-chrush-augh-polu-suntoma-tha-echei-perasei-ton-suriza-arthro-tou-hl#ixzz4bK2i7B8f

  6. Την αλήθεια που δεν τολμούν να ομολογήσουν οι εγχώριοι δημοσιογραφούντες και δημοσκόποι γράφουν τα διεθνή μέσα: η Χρυσή Αυγή συνεχώς ανεβαίνει και πλέον βρίσκεται σε διψήφιο ποσοστό.
    Αυτή η αλήθεια, που στοιχειώνει τα όνειρα των προδοτών της Πατρίδος μας, έχει προκαλέσει παράκρουση και στα διεθνή μέσα προπαγάνδας των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι αναφέρονται σε αυτό ακόμα και στις πιο απίθανες στιγμές.Έτσι, σε άρθρο περί της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα που έχει κλέψει η Βρετανία, η εφημερίδα “The Independent” γράφει:«Ενώ ο Εθνικισμός ανεβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη, η βίαιη, νεοφασιστική Χρυσή Αυγή είναι το τρίτο μεγαλύτερο κόμμα της Ελλάδας, με υποστήριξη από περίπου 10% των ψηφοφόρων»

  7. Τώρα, θα ρωτήσει, κανείς, τι σχέση μπορεί να έχουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα με την Χρυσή Αυγή και φτάνει ολόκληρη βρετανική εφημερίδα να κάνει αυτό το σχόλιο σε άρθρο της;
    Η νυν υπουργός πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, έθεσε ως θέμα μηνύματος «δημοκρατίας» την επιστροφή των Γλυπτών. Αυτό δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, αφού πρώτον οι κυβερνώντες δεν ξέρουν τι σημαίνει δημοκρατία, δεύτερον έχουν εμμονή με την Χρυσή Αυγή και τρίτον η εν λόγω έκανε μασάζ στις αύρες ανθρώπων για «ιατρικούς» λόγους. Ασχέτως με αυτά, κρατάμε αυτό που κρύβουν οι δημοσκόποι: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει και αμφισβητεί ευθέως την κυριαρχία της κλεπτοκρατίας και των εντολοδόχων ξένων συμφερόντων.
    Υ.Γ. Αξίζει υποσημείωσης το γεγονός πως το άρθρο του Independent μεταφράστηκε στα ελληνικά από το ΑΠΕ – ΜΠΕ και δόθηκε στα εγχώρια ΜΜΕ. Μόνο που… έλειπε η αναφορά στη Χρυσή Αυγή για… προφανείς λόγους.

  8. Αμετανόητος Κώος προς ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    Σας καταλαβαίνω απόλυτα από τα ψυχολογικά σας αλλά όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο ΧΑΙΛ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ