Ρουβάς – Ζυγούλη: Πού θα γίνει ο υπερπολυτελής γάμος – Ποιοι οι κουμπάροι

0
3734

Πού θα γίνει ο πολυαναμενόμενος γάμος του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη;

Ενώπιον Θεού και ανθρώπων θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ύστερα από 13 χρόνια σχέσης και 4 παιδιά.

Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Κάτια λέγοντας χαρακτηριστικά «θα το πάρω το αγόρι και μάλλον το καλοκαίρι».

Τελικά σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso, ο γάμος που ήδη έχει αρχίσει να χαρακτηρίζεται ως το γεγονός του καλοκαιριού, θα τελεστεί το Σάββατο 1η Ιουλίου στο κτήμα της οικογένειας Βαρδινογιάννη Marianna Bay, στο Πόρτο Χέλι.

Η επιλογή της γαμήλιας τοποθεσίας δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού κουμπάροι του λαμπερού ζευγαριού θα είναι ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με τους οποίους το ζευγάρι συνδέεται με μακρόχρονη φιλία.

Στο ίδιο κτήμα και στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια και η βάφτιση του τρίτου παιδιού του ζευγαριού της μικρής Αριάδνης, με νονά τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει και ενδεχομένως ήταν και το μόνο το οποίο γνώριζε το ζευγάρι πριν καν αποφασίσει τις λεπτομέρειες το γάμου είναι ότι παρανυφάκια θα είναι τα πανέμορφα παιδιά του. Όπως χαριτολογώντας είπε η Κάτια Ζυγούλη: «Τόσα τα’ χω, δεν θα τα ντύσω;».

Εξάλλου η μεγάλη τους κόρη η Αναστασία είναι αυτή που τους «πίεζε» να παντρευτούν και τώρα μαζί και με τα άλλα αδέρφια της τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη αλλά και τον Ρουβά junior, που δεν έχει βαφτιστεί ακόμη,θα δουν τους γονείς τους να επισημοποιούν τη σχέση τους και τυπικά μετά από 13 χρόνια σχέσης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ