Αποκάλυψη για Survivor: Έτσι θα επιλεγεί ο νικητής του ριάλιτι. Τραγικό (Ράκος η Σόφη Πασχάλη μετά την αποχώρηση)

1
3281

Πώς θα επιλεγεί ο νικητής του Survivor;

Όλος ο κόσμος φανατίζεται με το Survivor… Καθημερινά μέσα από τα social media, οι τηλεθεατές με τον τρόπο τους συμμετέχουν σε αυτό, ειδικά τις ημέρες που πρέπει να ψηφίσουν για το ποιος θα αποχωρήσει ή ποιον παίκτη θέλουν να κρατήσουν στο παιχνίδι…

Αν και προς το παρόν το κοινό συμμετέχει ενεργά στην επιλογή του παίκτη που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor, κανείς δεν ήξερε, μέχρι τώρα, πώς θα επιλεγεί ο τελικός νικητής.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις που δημοσίευσε το youweekly.gr:

Όλες αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε μία συγκεκριμένη τακτική των παικτών, είτε από την ομάδα των «Διασήμων», είτε από την ομάδα των «Μαχητών», οι οποίοι χωρίζονται σε κλίκες… Αυτό παρατηρήθηκε πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες, όπου έγινε ένας απίστευτος καυγάς στην ομάδα των «Διασήμων» χωρίς να μάθουμε για ποιον λόγο όλοι οι παίκτες είχαν στοχοποιήσει τον Αγγελόπουλο…

Αυτό που γνωρίζαμε μόνο είναι το γεγονός, ότι το κάνουν επειδή είναι φαβορί και δεν θέλουν να χάσουν τη νίκη από αυτόν, μιας και αν πάει στον τελικό η ήττα των υπολοίπων είναι σίγουρη…

Αυτό τουλάχιστον θεωρούσαμε όλοι, μέχρι να έρθει η σημερινή αποκάλυψη από το Youweekly.gr… Θεωρούσαμε δηλαδή, ότι οι «Διάσημοι» το κάνουν αυτό για να επηρεάσουν την γνώμη του κοινού και να τον πετάξουν με την πρώτη ευκαιρία εκτός… Αυτό όμως δεν ισχύει και θα σας πω γιατί. Αυτές τις κλίκες και αυτή την στοχοποίηση την κάνουν για άλλο λόγο…

Γιατί όμως; Κι εδώ κρατηθείτε… Τον τελικό νικητή του survivor όπου θα κερδίσει τα 100.000 ευρώ, δεν θα τον ανακηρύξει το κοινό. Η ψήφος του κοινού μετράει μόνο στις αποχωρήσεις. Όταν θα έρθει η ώρα που θα μείνουν 3 παίκτες συνολικά στο ριάλιτι, εκ των οποίων ο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής, δεν θα παίξει κανέναν ρόλο η ψήφος του κοινού και φυσικά δεν θα υπάρξει καμία ψηφοφορία…

Καλά διαβάζετε… Ο τελικός νικητής θα βγει ΜΟΝΟ από την ψήφο των συμπαικτών του. Δηλαδή, τα άτομα από τις ομάδες είτε από τους «Μαχητές», είτε από τους «Διασήμους» θα κάνουν ψηφοφορία μεταξύ τους και θα αποφασίσουν σε ποιον παίκτη θα χαρίσουν την μεγάλη νίκη….

Άρα, γι’αυτό τον λόγο έχουν κάνει κλίκες, ώστε στον τελικό να έχουν συμπαραστάτες να τους ψηφίσουν για το έπαθλο… Έτσι βγαίνει ο νικητής σε όλα τα Survivor, είτε του εξωτερικού, είτε του ελληνικού το 2003. Ελπίζω φέτος να αλλάξει αυτό….

Υ.Γ: Χανταμπάκη σε βλέπω με την κλίκα σου, να έχεις σίγουρη τη νίκη στον τελικό του Survivor! E πες το μας από την αρχή γιατί συμπεριφέρεσαι έτσι… Τραγικό!

Ράκος η Σόφη Πασχάλη μετά την αποχώρηση: Σε ελεεινή κατάσταση μόλις διάβασε τα..

Ράκος είναι η Σόφη Πασχάλη σύμφωνα με πληροφορίες.

Αφορμή όπως είναι φυσιολογικό στάθηκαν τα σχόλια του κόσμου με αφορμή την στάση της αλλα και την αποχώρηση της απο το παιχνίδι.

Η Σόφη Πασχάλη που ενώ ακόμη και σήμερα δεν κάνει πίσω και θεωρεί την συμπεριφορά της σωστή μέσα στο παιχνίδι, παρόλα αυτά δεν παυει να είναι στεναχωρημένη με τον κόσμο που την αποδοκιμάζει.

Η ίδια θεωρεί ότι αδικήθηκε απο αυτά που έδειχναν στο μοντάζ και ότι ο Αγγελόπουλος είναι πιο «σκοτεινός» άνθρωπος απο αυτό που δείχνουν οι κάμερες!

Όπως και να έχει σύντομα θα βγει σε κάποια εκπομπή να αναλύσει την θέση της και να συμμαζέψει (;) την κατεστραμένη της εικόνα!

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, πέρα από την ένταση που υπήρξε στην ομάδα των «Διασήμων», είδαμε και τη Σόφη Πασχάλη να αποχωρεί από το Survivor.

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης, η γυμνάστρια έκανε τις πρώτες τις δηλώσεις: «Από το Survivor θα μου λείψει το γεγονός ότι έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

Συνειδητοποίησα ότι ένα πιάτο φαγητό και μια αλλαξιά ρούχα αρκούν για τον άνθρωπο και μπορείς να είσαι απόλυτα καλλυμμένος. Επίσης αν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, κράτα τον γερά γιατί η αγάπη είναι ότι πιο ισχυρό υπάρχει στον κόσμο κάτι το οποίο μου έλειψε εδώ»

Και συνέχισε:

«Εδώ δεν υπήρξε αγάπη και ίσα ίσα που με την πάροδο του χρόνου βλέπεις ότι ξυπνάς ζωώδη ένστικτα (τα ένστικτα γίνονται ζωώδηΣ, όπως δήλωσε κάνοντας χιλιάδες πτυχία φιλολογίας να προβούν στο απονενοημένο) και η ανθρωπιά κάνει πέρα. Αν ένα πράγμα επιθυμώ για τον εαυτό μου είναι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια που φοβόμουν τόσα χρόνια».

«Για τις φίλες μου, πραγματικά, ευελπιστώ να προσέχουν και να φτάσουν εκεί όπου εκείνες επιθυμούν. Δεν λυπάμαι για κάτι. Με θεωρώ αυτή τη στιγμή τυχερή και δεν θα ζήσω από αύριο αυτή τη στενάχωρη κατάσταση που ζουν τον τελευταίο καιρό.

Το μόνο που λυπάμαι είναι για τις δύο φίλες μου , που τις είπα και στις δύο να προσέχουν και αναλόγως το τι ανάγνωση θα κάνουν σήμερα από το ποιος θα βγει σήμερα, θα καταλάβουν πολλά και το πως είναι το παιχνίδι και ποιες είναι οι προτεραιότητες.» κατέληξε η Σόφη Πασχάλη

Διαβάστε ποια η απίστευτη επίθεση Γεωργάτου σε Σόφη Πασχάλη.

ΠΗΓΗgossiplife.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ