Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης στην Ελλάδα. Εξέλιξη βόμβα για τη συνέχεια

0
2200

Γιατί επέστρεψε ο Σάκης Τανιμανίδης στην Ελλάδα και ποια η εξέλιξη βόμβα για το στοιχηματικό μέλλον του Survivor;

Όσοι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” περίπου στις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον παρουσιαστή του Survivor, Σάκη Τανιμανίδη.

Το Survivor παραμένει σταθερά το πρώτο σε θεαματικότητα τηλεοπτικό προϊόν της εφετινής σεζόν, πολλοί περιμένουν το επεισόδιο της Κυριακής για να μάθουν την ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα της “ασυλίας” και τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, όμως ο παρουσιαστής του reality είναι από σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα.

Προφανώς ο Τανιμανίδης βρήκε λίγες ημέρες προκειμένου να διευθετήσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και για να δει από κοντά τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς τα γυρίσματα για το επεισόδιο της Κυριακής έχουν ήδη γίνει.

Άλλωστε, το δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν θα μεταδοθεί όλες τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Το τελευταίο επεισόδιο θα μεταδοθεί τη Μεγάλη Τρίτη

Εν τω μεταξύ βόμβα για το στοιχηματικό μέλλον του Survivor αποτελεί το γεγονός οτι σταμάτησαν τα στοιχήματα, καθώς η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) διεξάγει ήδη σχετική έρευνα για το στοιχηματισμό στο τηλεπαιχνίδι.

Η Επιτροπή έχει στείλει από τις 31/3 επιστολή προς όλους τους παρόχους στοιχηματικών υπηρεσιών, προκειμένου να σταματήσουν να προσφέρουν στοιχηματισμό επί γεγονότων της τηλεοπτικής εκπομπής «SURVIVOR», εάν και εφόσον παρείχαν σχετικά στοιχήματα.

Μετά την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π. υπήρξε άμεση συμμόρφωση από όλους τους παρόχους, οι οποίοι σταμάτησαν έκτοτε να παρέχουν οποιαδήποτε στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι.

Οπως αναφέρει η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της «η Ε.Ε.Ε.Π. ασκεί τα ελεγκτικά και εποπτικά της καθήκοντα με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, με σκοπό την αδιάβλητη διεξαγωγή των τυχερών παιγνίων, την τήρηση των κανόνων και την αξιοπιστία των στοιχηματικών γεγονότων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ