Ο δικός μας Αντώνης Παπαηλίας με Τόνι Σφήνο στην εκπομπή «Στην Υγειά Μας» (pics)

1
12975

Ασταμάτητη και κατακόρυφη είναι η επαγγελματική πορεία του Κώου καλλιτέχνη Αντώνη Παπαηλία (αδερφός της Ανθίππης) καθώς σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής εκπομπής «Στην Υγειά Μας» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα εμφανιστεί και θα διασκεδάσει τους τηλεθεατές.

Ο ηθοποιός με καταγωγή από της Καρδάμαινα τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται στο πλεύρο του ταλαντούχου showman Tonis Sfinos. Ο Αντώνης υποδύεται με τεράστια επιτυχία την Λόλα, η οποία είναι η αρραβωνιαστικιά του Sfinos στην παράσταση. Φέτος κατά την διάρκεια του σόου, κάνει και εξαιρετικές μιμήσεις καθώς ο Αντώνης διαθέτει και μοναδική φωνή.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσπαθούσε αρκετό καιρό να πείσει τον Tonis να βρεθεί σε κάποιο γύρισμα και τελικά τα κατάφερε την Τρίτη 24 Απριλίου όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο προσωπικό λογαριασμό του Κώου καλλιτέχνη και αναδημοσιεύουμε. Έτσι ο Sfinos παρέα με τους συνεργάτες του, την μπάντα του και τα τσικάκια του έστησαν ένα μοναδικό σόου το οποίο θα απολαύσουμε σύντομα από τις μικρές μας οθόνες. Ο Αντώνης Παπαηλίας σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έκλεψε την παράσταση και είχε μία εκπληκτική παρουσία. Η ημερομηνία της εκπομπής ακόμη δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και θα σας ενημερώσουμε με σχετική ανάρτηση. Ευχόμαστε ολόψυχα ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στον Αντώνη και να συνεχίσει να προσφέρει απλόχερα γέλιο στον κόσμο.

Για την Kosvoice.gr, Σάντυ Λαδικού

Πηγή: Kosvoice.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ