Στον κόσμο της η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Έκανα τάμα να βρω τον έρωτα και…»

1
1840

Ποιες οι αποκαλύψεις της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου;

Έκανε τάμα πριν από έναν χρόνο και βρήκε τον αρραβωνιαστικό της, δήλωσε η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Alpha Happy Day.

Όπως αποκάλυψε «η ελπίδα βρίσκεται στον έρωτα και την αγάπη… Εχω βρει τον έρωτα της ζωής μου. Περνάω ωραία φάση στην προσωπική μου ζωή» είπε η βουλευτής της ΝΔ η οποία ανέφερε πως γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της με προξενιό.

«Με ρώτησε γιατί είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί του. Του απάντησα ότι το κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου την πρώτη φορά που ακούμπησα το κεφάλι μου στο μπράτσο του» είπε η κυρία Ασημακοπούλου που δηλώνει παραδοσιακή γυναίκα καθώς προτιμά τον άνδρα μεγαλύτερο από τη γυναίκα ηλικιακά και απολαμβάνει τα 17 χρόνια που τη χωρίζουν από τον σύντροφό της.

Όσο για την αιτία διαζυγίου από τον τέως σύζυγό της τόνισε απλά: «Χαθήκαμε».

Όσον αφορά στην πολιτική, αναφέρει ότι την αποκαλούν θηλυκή Νίκο Παππά, γιατί αυτήν την αρμοδιότητα έχει. «Τους λέω να μην με αποκαλούν θηλυκή Παππά, να αποκαλούν αυτόν αρσενικό Ασημακοπούλου»

Επιπλέον επεσήμανε ότι ο υπουργός έπαθε στραπάτσο πέρυσι με τις άδειες: «Έφαγε στραπάτσο με τις τηλεοπτικές άδειες γιατί πήγε να ελέγξει τα κανάλια και το ΣτΕ τον σταμάτησε. Τώρα πάει να ελέγξει άλλα πράγματα, το διαδίκτυο, τις δημοσκοπήσεις…

Ας φτιάξει ένα μαγαζί και να προσλάβει 50 δικούς του και να εκμεταλλευτεί τα λεφτά από την Ευρώπη» είπε δηκτικά.

Σχετικά με το ερώτημα ποιος συνάδελφός της την εξοργίζει εκείνη ανέφερε το όνομα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

«Με εξοργίζει ο Πολάκης. Ανεπίτρεπτο το επίπεδό του, αυτό που ξεστομίζει, το ύφος και ο τρόπος του».

Διαβάστε ποιος ο νέος έρωτας της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ