Απίστευτο: Πώς είναι σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου – Τεράστια αλλαγή [φωτο]

0
4711

Πώς είναι σήμερα η αρραβωνιαστικιά του Ζάχου Δόγκανου, Λουκία Πιστιόλα;

Ήταν το 1996 όταν το remake της σειράς «Εκείνες κι Εγώ» με πρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έκανε πρεμιέρα στον Ant, με τον Γιάννη Μπέζο.

Ο Ζάχος Δόγκανος μέτρησε στα επεισόδια της σειράς περισσότερες από… 10 ερωμένες, με τα βλέμματα να στρέφονται στην αρραβωνιαστικιά του, Ελένη.

Στον ρόλο της «νόμιμης» αγαπημένης ήταν η Λουκία Πιστιόλα.

Οι σχέσεις της με τον Γιάννη Μπέζο είναι ιδιαιτέρως καλές, γι’ αυτό και την είδαμε σε guest ρόλο στο «Άκρως Οικογενειακόν».

Σήμερα, έχουν συμπληρωθεί 21 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του remake (και ας μοιάζει σαν να είναι χθες)

Η Λουκία Πιστιόλα μεγάλωσε, εγκατέλειψε τα κόκκινα μαλλιά, έγινε μητέρα, γιαγιά και… άλλαξε.

Η ηλικία της δεν αναφέρεται στο βιογραφικό της, ωστόσο με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η ηθοποιός πρέπει να έχει περάσει τα 58 της χρόνια.

Η ίδια ήταν μια από τις πιο συμπαθητικές παρουσίες στη σειρά, αν και ήταν δύσκολο ασφαλώς να φανεί καθώς επισκίαζε τους πάντες και τα πάντα η επιβλητική παρουσία του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος ως Ζάχος Δόγκανος κατάφερε να ξεχωρίσει, στον κορυφαίο ίσως ρόλο της καριέρας του (πολλοί θεωρούν ότι στη συγκεκριμένη σειρά ο Μπέζος ήταν πιο απολαυστικός και απ’ τους «Απαράδεκτους»).

Η σειρά παίζει σε επανάληψη ακόμα και σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και εξακολουθεί να έχει το δικό της πιστό κοινό. Γιατί Ζάχος Δόγκανος, ήταν, είναι και θα είναι, μόνο ένας!

Δείτε πώς είναι η Ελένη του Ζάχου Δόγκανου, σήμερα:





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ