Στην επόμενη φάση του “So you think you can dance” η Ροδίτισσα Μαριάννα Παπακωνσταντίνου

0
2151

Στην επόμενη φάση του talent show “So you think you can dance” πέρασε απόψε η Ροδίτισα χορεύτρια Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, καταφέροντας έτσι να καταπλήξει για μια ακόμα φορά με τις ικανότητές αλλά και το ταλέντο της, την κριτική επιτροπή και του τηλεθεατές του δημοφιλούς show.

Η  20χρονη Μαριάννα, απέσπασε και πάλι εξαιρετικές κριτικές από την επιτροπή των ειδικών που την αξιολόγησαν, μαζί με τον επίσης εξαίρετο χορευτή Αλεξάντερ, που αποτέλεσαν ζευγάρι εκτελώντας την χορογραφία της Courtney Parker.

Έτσι η  ταλαντούχα Ροδίτισσα στο αποψινό live, πέρασε από τις ψήφους των τηλεθεατών στην επόμενη φάση  του διαγωνισμού κάνοντας έτσι περήφανους την οικογένεια, τους φίλους της και όλους τους συμπατριώτες μας.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:


Η Μαριάννα κατάγεται και μένει μόνιμα στη Ρόδο, είναι 19 ετών και έχει έναν μικρότερο αδερφό. Ξεκίνησε με μπαλέτο όταν ήταν 3 ετών, έπειτα από παρότρυνση της μητέρας της. Σπούδασε 1,5 χρόνο στην Αγγλία, musical theater. Έκανε κυρίως μπαλέτο, jazz, χιπ χοπ, τραγούδι και υποκριτική. Οι δασκάλες χορού ήταν εκείνες που την παρακίνησαν να δηλώσει συμμετοχή στο “So You Think You Can Dance”. Tο σύγχρονο είναι από τα αγαπημένα της είδη χορού, αυτό που την εκφράζει σαν άνθρωπο. Εκτός από το χορό της αρέσει η φωτογραφία αλλά ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με αυτό.
Από μικρή ήθελε να χορεύει και να διδάσκει χορό. Το όνειρό της είναι να περάσει σε κάποια σχολή χορού στην Αθήνα.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ