Συγκλονίζει η Ρίκα Διαλυνά: «Ο άντρας μου είναι βαριά… περιμένω να…»

1
3684

Τι δήλωσε η Ρίκα Διαλυνά για τον άντρα της που περνάει κρίσιμες ώρες;

«Εχω αναθεωρήσει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου μετά την ιστορία του άντρα μου, του Νίκου», λέει η Ρίκα Διαλυνά, μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που ζει, καθώς ο σύζυγός της είναι κατάκοιτος και βαριά άρρωστος.

«Ο Νίκος ήταν ένας άρχοντας, από την παλιά καλή Αθήνα. Ήμουν πολύ επιλεκτική, έπρεπε να θαυμάσω έναν άνθρωπο και με τον Νίκο δεν είναι ότι ερωτευτήκατε, ούτε από την πλευρά του ούτε από τη δική μου, αλλά τον θαύμασα και μετά σιγά-σιγά άρχισα να τον αγαπώ. Πέρασε στην αγάπη χωρίς έρωτα, γιατί αν ήταν έρωτας, θα είχαμε τελειώσει άσχημα μετά από λίγα χρόνια.

Είμαστε μαζί με τον Νίκο 36 χρόνια και δεν χωρίσαμε ποτέ. Ποτέ δεν γύρισα να κοιτάξω άλλον άντρα π να θαυμάσω, δεν έβρισκα κανέναν καλύτερο από τον Νίκο, δεν μου πέρασε καθόλου από το νου, ήμουν πλήρης μαζί του. Δεν είχαμε ζήλιες, δεν του είχα δώσει δικαίωμα ποτέ.

Ο Νίκος ήταν ο πιο μεγάλος γυναικάς στην Αθήνα και απορούσαν όλοι πως δεν κοιτούσε καμιά άλλη γυναίκα μετά από μένα. Είχαμε δέσει, ήταν το γραμμένο μας. Γεννήθηκα παντρεμένη» τόνισε μιλώντας στο Λοιπόν η Ρίκα Διαλυνά.

«Είναι βαριά άρρωστος στο κρεβάτι, κατάκοιτος, δεν σηκώνεται καθόλου με άνοια και ο χρόνος μου περνάει μέσα στο σπίτι φροντίζοντας τον, δεν βγαίνω, μόνο τα πρωινά για τις δουλειές και για να πληρώσω τους λογαριασμούς. Αυτό μου συμβαίνει από τις 5 Νοεμβρίου 2016, είναι 7 μήνες που δεν έχω βγει.

Είναι ψυχοφθόρα κατάσταση για μένα, δεν μπορώ να την περιγράψω. Κοιμάμαι δίπλα, του κρατάω το χέρι ίο βράδυ, όπως κάναμε πάντα, 36 χρόνια. Δεν είναι δυνατόν να τον αφήσω και να είναι μόνος του. Ξέρω πότε θέλει κάτι και γιατί είναι ανήσυχος», εξηγεί η Ρίκα Διαλυνά.

«Δυστυχώς, πέρασα δύσκολα και με τη μαμά μου, γι’ αυτό και ήρθα από το εξωτερικό, γιατί οι γιατροί της είχαν δώσει 6 μήνες ζωής κι εμείς την κρατήσαμε 4 χρόνια, και μετά τα πέρασα και με την αδελφή μου», σημειώνει η Ρίκα Διαλυνά.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ