Πόσα χρήματα έβγαλε από το Survivor ο Χρανιώτης. Τεράστιο ποσό

1
3186

Όπως είχαμε αποκαλύψει στο Youweekly.gr οι παίκτες του Survivor του Σκαι, είτε μιλάμε για την ομάδα των Μαχητών είτε για την ομάδα των Διάσημων λαμβάνουν κάποιο συγκεκριμένο ποσό για την συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες των Μαχητών λαμβάνουν εβδομαδιαίως 480 ευρώ ενώ οι Διάσημοι 2.000 την εβδομάδα, εκτός φυσικά από τον Λάμπρο Χούτο που είχε κλείσει συμφωνία με την παραγωγή να του καταβάλλουν εβδομαδιαίως το ποσό των 4.000 ευρώ!

Ο Γιώργος Χρανιώτης, όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, την έκανε χρυσωρυχείο!

Ο παίκτης των Διάσημων αποχώρησε χθες από το παιχνίδι επιβίωσης του Σκαι και αποχαιρέτησε μια για πάντα το νησί έχοντας στην τσέπη του πολλά χιλιάρικα.

Δηλαδή, αν υπολογίσει κανείς πως έμεινε στο παιχνίδι 17 εβδομάδες και κάθε εβδομάδα έπαιρνε 2.000 (περιμέντε λίγο γιατί ποτέ δεν ήμουν και καλή στα μαθηματικά) θα βγάλει σύνολο 34.000.

Άρα ο Χρανιώτης εξασφάλισε να κάνει ζωάρα για τα 3-4 χρόνια τουλάχιστον.

Μάγκας!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 34000 χιλιάρικα που τα ξέρει όλος ο κόσμος; Τα μισά θα του τα φάει η εφορία. Άκου ζωάρα για 3-4 χρόνια χαχαχαχα. Αλλά το βούρλο που γράφει το άρθρο μόνο πολλαπλασιασμό ξέρει να κάνει. Αφαίρεση και διαίρεση δεν έμαθε ακόμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ