Η ερωτική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη πριν το γάμο: «Ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου»

0
1934

Η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζεται πυρετωδώς για μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, τον γάμο της με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της, πατέρα των τεσσάρων παιδιών της και απόλυτο σταρ, τον Σάκη Ρουβά. Ο γάμος του ζευγαριού έχει χαρακτηριστεί ο γάμος της δεκαετίας και θα γίνει στις 3 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας, στην οικία των Βαρδινογιάννη, στην Εκάλη. Το πρώην μοντέλο δεν έχει καθόλου άγχος για την μεγάλη μέρα, η οποία πλησιάζει αρκετά.

Η Κάτια Ζυγούλη παραχώρησε συνέντευξη λίγες μόνο μέρες πριν τον γάμο της στο περιοδικό Marie Claire και στην Μαρία Λεμονιά και μίλησε για το πως φαντάζεται τον γάμο της, για τον έρωτα της ζωής της και για άλλα πολλά.
Όσον αφορά το πως φαντάζεται τον πολυαναμενόμενο γάμο της: “Την ημέρα του γάμου μας την ονειρεύομαι σαν μια γιορτή με όλη την οικογένεια και τους φίλους μας. Ομολογώ ότι ο Σάκης ήταν πιο επίμονος στο θέμα του γάμου και εκείνος είχε την ιδέα να γίνει την ημέρα των γενεθλίων μου. Στην πορεία είχε “συμμάχους» και τα παιδιά – κυρίως την Αναστασία. Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή”.
Όλοι έχουν να λένε για την Κάτια και τον Σάκη, για το πόσο αχώριστο ζευγάρι είναι, με έναν τρόπο αυθεντικό και ότι τους ενώνει κάτι βαθύ και πνευματικό. “Η ζωή ήταν πριν και μετά τον Σάκη. Ο Σάκης με βοήθησε να έρθω σε μια πιο ουσιαστική επαφή με τα ενδότερα της ψυχής μου. Με δυνάμωσε, άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου, την οπτική μου για μένα την ίδια” ομολογεί η Κάτια.
“Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μια πρωτόγνωρη έλξη, τη βεβαιότητα ότι ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου. Από εκεί και πέρα, όλα κύλησαν γρήγορα, έντονα, καρμικά.”
Τι έχει να πει για τις “Ρουβίτσες”; “Μου αρέσει που ο άνδρας μου αρέσει. Είναι ωραίο να τον θέλουν” αναφέρει γελώντας. “Η ανασφάλεια ανοίγει τον δρόμο για την ζήλια. Υπήρχαν στιγμές που ήμουν ευάλωτη συναισθηματικά, ανασφαλής και τότε άφηνα χώρο για αγωνίες και ερωτηματικά. Ο Σάκης, όμως, ήταν πάντα εκεί με τον τρόπο του να με στηρίζει, να μην το επιτρέπει. Έχουμε μια ουσιαστική επικοινωνία, λύνουμε τα θέματά μας και προχωράμε πιο δυνατοί”.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ