Τέσσερις πασίγνωστες ηθοποιοί πιάστηκαν να κάνουν sex ακόμα και σε πάρκο!

0
2338

Τέσσερις πασίγνωστες νεαρές ηθοποιοί, βραβευμένες με την καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη, πιάστηκαν… επ’ αυτοφώρω να κάνουν σεξ και σε δημόσιους χώρους.

Η Ιωάννα Παππά πίσω από τους θάμνους ενός πάρκου, καθώς κατάφερε να σαγηνεύσει έναν νεαρό άντρα που έκανε -όπως κι εκείνη- τζόκινγκ, και η Λένα Παπαληγούρα στο γραφείο της με έναν συνάδελφο, αφού του έχει στείλει «πονηρό» e-mail.

Ενα κορνάρισμα και ένα κλείσιμο του ματιού ήταν αρκετά για τη Γιουλίκα Σκαφιδά, η οποία απόλαυσε τον έρωτα μέσα στο αυτοκίνητό της, ενώ η Λένα Δροσάκη κατέληξε με γοητευτικό άνδρα στις τουαλέτες ενός κλαμπ.

Μέσα από ένα πολύ έξυπνο βίντεο, τη μουσική του οποίου έγραψε ο ταλαντούχος Larry Gus, προτρέπουν τα κορίτσια να ζητούν από τον εραστή τους -περιστασιακό ή μόνιμο- να χρησιμοποιεί προφυλακτικό και να φροντίζουν οι ίδιες να υπάρχει πάντα κάποιο διαθέσιμο, στην περίπτωση που εκείνοι το ξεχνούν.

Στο ταινιάκι της καμπάνιας, με τίτλο «Κάνε το πρώτο βήμα και στην προφύλαξή σου», συμμετέχουν και οι ηθοποιοί Αυγουστίνος Κούμουλος, Ντίνος Γκελαμέρης, Αγγελος Ντάλλας, Νίκος Μαυράκης και Ηλίας Αδάμ.

Πηγή: Espresso

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ