Μιχάλης Γουλανδρής: Τρίτος γάμος μετά από Στάη-Τρέμη. Ποια η τυχερή [φωτο]

0
2345

Για Τρίτη φορά παντρεύτηκε το Σάββατο ο Μιχάλης Γουλανδρής, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην οδό Στησιχόρου, κοντά στο διαμέρισμά του.

Αφήνοντας πίσω του τις πρωτοκλασσάτες Έλλη Στάη και Όλγα Τρέμη, ο Μιχάλης Γουλανδρής παντρεύτηκε μια γυναίκα έκπληξη.

Η εκλεκτή της καρδιάς του είναι η γοητευτική Νένα Παρασκευοπούλου, στέλεχος της Cosmote.

Ο γνωστός εφοπλιστής έφτασε στην εκκλησία για να περιμένει την αγαπημένη του, αγκαλιά με τον αγαπημένο του σκύλο και δεν τον αποχωρίστηκε όπως γράφει το ρεπορτάζ της Εspresso, ούτε κατά τη διάρκεια της τελετής.

Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο. Κουμπάρες ήταν οι δύο αδελφές του γαμπρού στο σπίτι μίας εκ των οποίων, πλησίον της εκκλησίας, ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση όπου τον τόνο έδωσαν τα νησιώτικα τραγούδια!

Ο γνωστός επιχειρηματίας, γόνος της εφοπλιστικής δυναστείας Γουλανδρή και πολυσυζητημένος για τις σχέσεις του με την Ολγα Τρέμη και στη συνέχεια με την Ελλη Στάη, με την οποία παντρεύτηκε το 2008 στο Δημαρχείο Βουλιαγμένης υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τη δημοσιότητα και τα φλας, σχεδιάζει τον απλό και λιτό γάμο του, ο οποίος θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών της οδού Στησιχόρου, σε απόσταση αναπνοής από την οικία του, στην περιοχή των Ανακτόρων.

Στον πρώτο του γάμο ο Μιχάλης Γουλανδρής είχε παντρευτεί την Ιωάννα Βότση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια στο Ξυλόκαστρο όπου παραθέριζε ο εφοπλιστής και η Νένα διατηρεί εξοχικό.

Ο Μιχάλης Γουλανδρής το 2008, είχε παντρευτεί κάτω από άκρα μυστικότητα στο Δημαρχείο της Βουλιαγμένης την Έλλη Στάη, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2012.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ