ΣΟΚ: Μάνα – «τέρας» προσπάθησε να πνίξει το νεογέννητο μωρό της στην τουαλέτα των McDonald’s!

0
643

Σάλο έχει προκαλέσει η παραλίγο φρικτή πράξη μια 25χρονης γυναίκας από το Ρέντγουντ Σίτι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, η οποία συνελήφθη πριν από μερικές ημέρες με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του νεογέννητου παιδιού της.

Δείτε τη φωτογραφία της 25χρονης «μη-τέρας»

Ο λόγος για την ταμία του εστιατορίου McDonald’s, Σάρα Λόκνερ, η οποία το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκειας της βάρδιάς της, άρχισε να παραπονιέται για πόνους στο στομάχι.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, η 25χρονη πήγε αρκετές φορές την τουαλέτα, γεγονός που προκάλεσε την έντονη ανησυχία μιας συναδέλφου της. Όταν η τελευταία μπήκε στο μπάνιο για να δει αν είναι καλά, διαπίστωσε πως υπήρχε αίμα στο δάπεδο.

Τότε, η 25χρονη Λόκνερ προσπάθησε να την καθησυχάσει αποδίδοντας το αίμα στην περίοδο της, αλλά μία δεύτερη υπάλληλος μπήκε μέσα στην τουαλέτα και είδε ένα νεογέννητο μωρό μέσα στη λεκάνη, με το πρόσωπό του στραμμένο προς τα κάτω.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της υπαλλήλου, η 25χρονη γυναίκα είχε το χέρι της στην πλάτη του μωρού και είχε μόλις τραβήξει το καζανάκι!

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ήταν συγκλονιστική: Βρήκαν το νεογέννητο μωράκι στα χέρια της 25χρονης, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ωστόσο στη συνέχεια κατόρθωσαν να το επαναφέρουν στη ζωή και το μετέφεραν εσπευσμένα στο παιδιατρικό νοσοκομείο Lucile Packard στο Πάλο Άλτο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μωράκι νοσηλεύεται πλέον σε σταθερή κατάσταση αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη.

Η παραλίγο παιδοκτόνος συνελήφθη και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος.

O εισαγγελέας της απήγγειλε κατηγορίες για κακοποίηση παιδιού, πρόσκληση βαριάς σωματικής βλάβης και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η Λόκνερ προφυλακίστηκε με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 11 εκατ. δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ