Αρχική Ειδήσεις Μαχαιρώματα Σοκαριστικό: Έβγαλαν από το στομάχι 35χρονου εκατοντάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικό: Έβγαλαν από το στομάχι 35χρονου εκατοντάδες κέρματα, καρφιά και ξυραφάκια (ΒΙΝΤΕΟ)

1
2036

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί! Συνολικά ζύγιζαν 7 κιλά!

Ένας 35χρονος άνδρας εισήχθη στα επείγοντα με έντονους πόνους στο στομάχι, με τους γιατρούς να πιστεύουν αρχικά πως πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση.

Στη συνέχεια όμως η εξέταση αποκάλυψε πως ο Μακσούντ Χαν είχε καταπιεί 263 κέρματα, 100 καρφιά, δεκάδες ξυραφάκια, πέτρες, κομμάτια γυαλιού κι έναν σκουριασμένο σιδερένιο κρίκο 15 εκατοστών!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, με τον άντρα να μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο και τους γιατρούς να του αφαιρούν τα ξένα αντικείμενα που ζύγιζαν συνολικά 7 κιλά!

Ο 35χρονος πάσχει από νοητικά προβλήματα και δεν είχε ενημερώσει την οικογένεια ή τους φίλους του για τις αλλόκοτες διατροφικές του συνήθειες.

«Ο ασθενής παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι κι έτσι σκεφθήκαμε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση. Πάθαμε σοκ όταν ανακαλύψαμε κέρματα, καρφιά και μεταλλικά σφαιρίδια στο στομάχι του. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μας που συναντήσαμε κάτι τέτοιο. Φαίνεται ότι είναι διανοητικά ανάπηρος. Κανείς λογικός άνθρωπος δεν θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας των χειρουργών, δρ Πριγιάνκ Σάρμα.

dokari.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ