Σοκ στην Κεφαλονιά! Ζευγάρι τουριστών σε λίμνη αίματος με φαλτσέτες… Αναπάντητα ερωτήματα

0
248

Άγριο έγκλημα ή αυτοκτονία;

Αίνιγμα παραμένει η ταυτότητά τους και ο λόγος που βρέθηκαν στο νησί – Στο νησί έφτασε η ιατροδικαστής Πατρών, το πόρισμα της οποίας θα ρίξει «φως» στην περίεργη υπόθεση

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι έρευνες, που θα ρίξουν «φως» στον θάνατο των δύο Γερμανών τουριστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν νεκροί χθες παραμονή πρωτοχρονιάς στο κατάλυμα που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Αστυνομικοί της ασφάλειας Αργοστολίου, εξετάζουν σπιθαμή προς σπιθαμή τη βίλα μέσα στην οποία βρέθηκαν νεκρά τα δυο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα ηλικίας περίπου 30 ετών, προσπαθώντας να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες μπορούν και να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Παράλληλα, ελέγχουν και τις κάμερες από τα γύρω καταστήματα, μήπως και καταφέρουν να «αλιεύσουν» κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνες.
Αυτή την ώρα, στο σημείο που βρέθηκαν νεκροί οι δύο Γερμανοί, βρίσκεται η ιατροδικαστής Πατρών κα Αγγελική Τζιόλα, η οποία με το πόρισμά της από την νεκροψία και νεκροτομή που πραγματοποιεί, θα ρίξει φως στην … περίεργη αυτή υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την φιλήσυχη περιοχή της Κεφαλονιάς.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι των Γερμανών, βρέθηκε νεκρό με χτυπήματα στο σώμα από μαχαίρι. Αυτή την στιγμή, οι ενδείξεις των αστυνομικών αποδυναμώνουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, χωρίς τίποτε φυσικά αυτή την ώρα να μπορεί να αποκλειστεί.

Αυτό που μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο είναι η ταυτότητα των δύο ατόμων, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα στο κατάλυμα, που να αποδεικνύουν την μεταξύ τους σχέση και τον λόγο που βρέθηκαν στην Ελλάδα και την Κεφαλονιά.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

Στα Βλαχάτα

Μυστηριώδης θάνατος ζευγαριού Γερμανών στην Κεφαλονιά

Μυστηριώδης θάνατος ζευγαριού Γερμανών στην Κεφαλονιά

Βρέθηκαν νεκροί στο κατάλυμα που είχαν νοικιάσει – Ο ιατροδικαστής θα ριξει «φως» στα αίτια θανάτου των δύο τουριστών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Βλαχάτων με το τραγικό συμβάν που αποκαλύφθηκε λίγες ώρες πριν εκπνεύσει το 2017.

Ζευγάρι Γερμανών τουριστών, νεαρής ηλικίας (πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο άτομα γύρω στα 30) βρέθηκε νεκρό στο κατάλυμα που νοίκιασε πριν από λίγες μέρες στα Βλαχάτα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που βρίσκεται ήδη στην Κεφαλονιά για την νεκροψία –  νεκροτομή , αναμένεται να ρίξει «φως» στα αίτια του τραγικού συμβάντος. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες στο δωμάτιο που βρέθηκαν τα δύο άτομα νεκρά, μέσα σε λίμνη αίματος, εντοπίστηκαν αιχμηρά αντικείμενα (μαχαίρια και φαλτσέτες), γεγονός που ενισχύει το σενάριο ότι μεταξύ τους ίσως να προέκυψε κάποιος καβγάς που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός εκ των δύο και εν συνεχεία τον θάνατο με αυτοχειρία και του δεύτερου και αποδυναμώνει ταυτόχρονα το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.
Φυσικά, περισσότερα θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας στο σπίτι που εκτυλίχθηκε το τραγικό συμβάν, αλλά και το πόρισμα του ιατροδικαστή, που θα αποφανθεί το χρονικό διάστημα που έλαβε χώρα το τραγικό γεγονός, αλλά και τον τρόπο που έγινε. Στο σπίτι, πάντως, δεν βρέθηκαν κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν την σχέση που είχαν μεταξύ τους, οι δύο άτυχοι Γερμανοί.

Πηγή: www.inkefalonia.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ