ΣΟΚ: Στραγγάλισε και έκαψε τη σύζυγό του

0
194

Συγκλονισμένη είναι η Γαλλία από την άγρια δολοφονία της 29χρονης τραπεζικής υπαλλήλου, Alexia Daval το πτώμα της οποίας βρέθηκε απανθρακωμένο και κρυμμένο κάτω από κλαδιά δέντρων κοντά στο Gray-la-Ville

Επί τρεις μήνες, ο σύζυγός της, Jonathann Daval, εμφανιζόταν συντετριμμένος από το θάνατο της γυναίκας του και υποστήριζε ότι την δολοφόνησαν την ώρα που έκανε τζόκινγκ. Ωστόσο ομολόγησε ότι ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ο ίδιος.

Μάλιστα, υποβασταζόμενος από τους γονείς της, έκανε εκκλήσεις για να βρεθεί ο δολοφόνος της.

Στην αρχική του κατάθεση, ο σύζυγος, μιλώντας ως απλός μάρτυρας, παραδέχτηκε ότι είχε καβγαδίσει με τη γυναίκα του μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό εξηγούσε και τις γρατζουνιές, αλλά και τις δαγκωματιές που έφερε στα χέρια του.

Όστώσο το θέατρο και η υποκρισία του Jonathan Daval αποκαλύφθηκαν. Σύμφωνα με την αστυνομία, έπνιξε την σύζυγό του με τα ίδια του τα χέρια.

«Είπε ότι ήταν ένα ατύχημα και λυπάται γι’ αυτό που συνέβη», είπε ο δικηγόρος του Randall Schwerdorffer στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Το ζευγάρι, που αντιμετώπιζε δυσκολίες στο να κάνει παιδί, «είχε συχνά εντάσεις», ανέφεραν πηγές στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 34χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο, που τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφία: BBC, telegraph

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ