Φρίκη: 45χρονος βίασε και σκότωσε 13χρονο κορίτσι στη Γαλλία | Βίντεο: 6 νεαροί ξεγυμνώνουν και κακοποιούν κορίτσι στη μέση του δρόμου στην Ινδία

0
1890

Φρίκη: 45χρονος βίασε και σκότωσε 13χρονο κορίτσι

Φρίκη: 45χρονος βίασε και σκότωσε 13χρονο κορίτσι

Η Ανζελίκ είχε εξαφανιστεί την περασμένη Τετάρτη, από το σπίτι της στην περιοχή Wambrechies, στη βόρεια Γαλλία, κοντά στη Λιλ. Είχε πει στους γονείς της ότι θα συναντούσε κάποιους φίλους της, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Η εξαφάνιση της 13χρονης Ανζελίκ είχε τραγική κατάληξη, με όλη την χώρα να είναι συγκλονισμένη από τα στοιχεία που ήρθαν στο φως.

Το πτώμα του κοριτσιού εντοπίστηκε σε ένα δάσος, με την μαρτυρία ενός 6χρονου, ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία πως είχε δει το άτυχο κορίτσι να περπατά να με έναν άνδρα, τον οποίο έμοιαζε να γνωρίζει, σε ένα πάρκο.

Μετά από αυτό το στοιχείο, οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε έναν 45χρονο, που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για βιασμό και το όνομά του βρισκόταν στη δημόσια λίστα των δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων. Ο άντρας, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο, ομολόγησε το έγκλημα και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει τη σορό της 13χρονης, στο δάσος.

Ο ίδιος ήταν γείτονας της νεαρής κοπέλας στο παρελθόν και τον γνώριζε, ομολόγησε το έγκλημα και παραδέχθηκε πως είχε κρύψει τη σορό της στο δάσος.

Ο δράστης εργαζόταν ως οδηγός λεωφορείου και είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα La Voix du Nord, ο 45χρονος είπε στην Ανζελίκ πως ήθελε να της δώσει κάτι έγγραφα για να πάει στους γονείς της.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ανζελίκ πέθανε από ασφυξία, ενώ είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι μόλις πήγαν στο καινούριο του σπίτι, προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά όταν εκείνη προέβαλε σθεναρή αντίσταση τη στραγγάλισε. Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου της 13χρονης αναμένεται να γίνουν γνωστά μετά τη νεκροψία – νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Κανείς δεν αντιδρά σε ό,τι συμβαίνει

Στη σύλληψη έξι νεαρών ανδρών για την επίθεση σε βάρος κοπέλας στη μέση του δρόμου στην πόλη Τζεμπαναμπάντ στο κρατίδιο Μπιχάρη στην Ινδία προχώρησε η τοπική αστυνομία.

Οι συλλήψεις έγιναν μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο που δείχνει τους έξι δράστες να σκίζουν τα ρούχα της κοπέλας και στη συνέχεια να την κακοποιούν στη μέση του δρόμου μπροστά στα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι κανείς από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν κάνει κάτι για να σώσει την κοπέλα παρά τις κραυγές της για βοήθεια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ανάμεσα στους έξι δράστες που συνελήφθησαν επειδή οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον ιδιοκτήτη μιας μοτοσικλέτας που φαίνεται στο βίντεο, είναι ένας 18χρονος, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος.

Οι αρχές υπόσχονται πλέον ότι θα προχωρήσουν άμεσα στη δίκη των έξι νεαρών ανδρών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ