Το βίντεο της φρίκης: Πήρε από το χέρι την κόρη του αφεντικού του για να τη βιάσει και την έσφαξε

0
2631

Βίντεο ντοκουμέντο που επιτείνει την αίσθηση της φρίκης από το βιασμό και την άγρια δολοφονία μιας 4χρονης στην Ινδία, είδε το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό, ο δράστης, ο 24χρονος Bholu, φαίνεται να περπατά χέρι – χέρι με την κόρη του αφεντικού του στο χωριό Asaoti, ενώ έχει αποχωρήσει από το κατάστημα με γλυκά όπου εργάζεται για την οικογένεια, εδώ και εννιά χρόνια.

Ο Bholu κατηγορείται ότι αφού βίασε και σκότωσε με μαχαίρι την 4χρονη, στη συνέχεια πέταξε το άψυχο κορμάκι της σε μία δεξαμενή στο σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα του, 40 μίλια από το Νέο Δελχί. Το γεγονός μάλιστα ότι όχι μόνο επέστρεψε αμέσως μετά στη δουλειά, αλλά προθυμοποιήθηκε να λάβει μέρος στις έρευνες για τον εντοπισμό της μικρής, γιγαντώνουν την οργή προς το πρόσωπό του.

Το κουβάρι της θηριωδίας «ξετυλίχθηκε» όταν ένας γείτονας είδε τον παντρεμένο νεαρό, γνωστό και ως Virender, να περπατά στο δρόμο με το άτυχο κοριτσάκι και το είπε στους γονείς του.

Οι αρχές έσφιξαν έτσι τον κλοιό τριγύρω του, ενώ ανακάλυψαν τη σορό της 4χρονης στο σπίτι του, έπειτα από διαφωνία που είχε με τη μητέρα του, όπως μετέδωσαν τα τοπικά Μέσα. Από τις ιατρικές εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η 4χρονη είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά πριν από τη δολοφονία της…

Ο πατέρας της απαιτεί πλέον τον απαγχονισμό του πρώην υπαλλήλου του για το ειδεχθές έγκλημα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ