Φρίκη στα Κατεχόμενα: Σύζυγος και γιος στραγγάλισαν και έλιωσαν το κρανίο 45χρονης (pics)

0
1658

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι απάνθρωπες αποκαλύψεις για ένα ειδεχθές έγκλημα στα Κατεχόμενα, με θύμα μια 45χρονη μητέρα.

Η Ζεχρά Σορβέρ είχε βρεθεί πέρσι τον Ιούνιο νεκρή στην ντουλάπα του σπιτιού της, στον Γερόλακκο, ενώ σύμφωνα με την αυτοψία, ο μαρτυρικός θάνατός της είχε προέλθει από ασφυξία. Παράλληλα είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία είχαν συνθλίψει το κρανίο της, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης.

Για το στυγερό έγκλημα είχαν μάλιστα συλληφθεί ο σύζυγός της, Λεβέντ, αλλά και ο τότε ανήλικος 17χρονος γιος τους.

Η αυλαία στη φρικιαστική υπόθεση έπεσε την Τρίτη (04/09), με δικαστήριο στα κατεχόμενα να ανακοινώνει τις ποινές των δύο δραστών.

Ο Levent Sorver καταδικάσθηκε σε 35 χρόνια κάθειρξης, ενώ ο ενήλικος πλέον γιος του, έπεσε στα «μαλακά», καθώς θα περάσει στη φυλακή μόλις 14 μήνες.

Αντίθετα με το σύζυγο, ο Mehmet αθωώθηκε για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και καταδικάστηκε για απλή συμμετοχή στη δολοφονία. Η δίκη του μάλιστα, διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, καθώς στο μεγαλύτερο διάστημά της ήταν ανήλικος.

Οι δύο δράστες, σύζυγος και γιος, δεν παραδέχθηκαν ποτέ την ενοχή τους…

Την ίδια ώρα, ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ύποπτοι ή ένας από αυτούς προσπάθησαν αρχικά να πνίξουν την άτυχη γυναίκα, ενώ όταν δεν τα κατάφεραν, χτύπησαν το κεφάλι της σε σκληρό έδαφος και της έβαλαν στο στόμα πανί με δηλητήριο.

Ο Λεβέντ Σορβέρ υποστήριξε στο «δικαστήριο» ότι ζούσε με άλλη γυναίκα καθώς η Ζεχρά τον είχε διώξει από το σπίτι, ωστόσο, όχι μόνο δεν είχε κάτι εναντίον της για να τη σκοτώσει, αλλά τα πρωινά συνήθιζαν να πίνουν μαζί καφέ.

Αυτό μάλιστα πρόσθεσε, το γνώριζαν και κάποιοι από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον τους.

Και ο γιος τους, τα αρχικά του οποίου είναι γνωστά (Μ.Κ.Σ), ανέφερε επίσης στο «δικαστήριο» ότι τόσο αυτός, όσο και ο πατέρας του, δεν είχαν κανένα λόγο για να σκοτώσουν τη μητέρα του, την οποία «αγαπούσε».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι την «αστυνομία» ειδοποίησε ο ίδιος ο σύζυγος της Ζεχρά όταν τη βρήκε νεκρή στην ντουλάπα…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ