Το συγκινητικό μήνυμα μιας μητέρας που θρηνεί για το παιδί της -Προς τους γονείς που δεν μαζεύουν τα παιχνίδια

0
872

Η Αννα Ντέιβις βίωσε ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια μητέρα. Ο τρίχρονος γιος της, Αλμπι, πέθανε στα χέρια της πριν από λίγους μήνες.

Ο μικρός έβαλε στο στόμα του μια μπίλια και πνίγηκε.

Είναι γεγονός πως τα μικρά παιδιά τείνουν να βάζουν αντικείμενα στο στόμα τους, με κίνδυνο κατάποσης και πνιγμού. 

Η κατάποση ξένων σωμάτων είναι ένα συχνό φαινόμενο στην παιδική ηλικία και οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Τα κυριότερα αίτια είναι η μεγάλη περιέργεια των παιδιών, η τάση να βάζουν τα πάντα στο στόμα τους και η πληθώρα των μικρών αντικειμένων στο περιβάλλον τους.

Πριν από μερικούς μήνες ο μικρός Αλμπι Ντέιβις έπαιζε με την μπίλια που είχε πάρει ως δώρο για τα τρίτα του γενέθλια, στο σπίτι του στο Wynyard της Τασμανίας. Η μπίλια «έκατσε» στο λαιμό του και το παιδί σταμάτησε να αναπνέει.

Η σοκαρισμένη μητέρα του Αννα έκανε ό,τι μπορούσε για να την απομακρύνει, αλλά το δεύτερο παιδί της πνίγηκε μπροστά στα μάτια της.

Το μήνυμά της στο Instagram συγκλονίζει. Αφορά όλους αυτούς τους γονείς που παραπονιούνται για τα πράγματα που μαζεύουν μέσα στο ακατάστατο σπίτι λόγω των παιδιών τους. 

Παιχνίδια κάτω από μαξιλάρια, lego και αυτοκινητάκια στο πάτωμα, κούκλες από εδώ και από εκεί… Μια γνώριμη εικόνα για όλες τις μαμάδες!

Η Αννα ωστόσο τονίζει: «Στο παρελθόν θυμάμαι τα συναισθήματα απογοήτευσης που περιβάλλουν τις συνεχείς, ατελείωτες δουλειές που συμβαδίζουν με την οικογενειακή ζωή. Τα ατελείωτα άπλυτα πιάτα, τα ακατάστατα δάπεδα, τα πεινασμένα στόματα. Πόσο θα ήθελα να γύριζα τον χρόνο πίσω και να είχα να πλύνω άλλο ένα πιάτο του. Ολα είναι σχετικά, ανάλογα με την οπτική γωνία της κάθε μαμάς».

Δείτε εδώ:

Η Αννα Ντέιβις δημοσίευσε μια φωτογραφία του Αμπι στο Instagram, την ώρα που ήταν στο κρεβάτι με τα καινούργια του κλινοσκεπάσματα.

Έγραψε: «Ανυπομονώ να πάω για ύπνο απόψε η μαμά! Το πολύτιμο αγόρι μας, με το ολοκαίνουργιο σετ σεντονιών του, στις 2.49μμ το μεσημέρι της Δευτέρας… ακριβώς 40 λεπτά πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά μου».

«Οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι μόνο αγγαρεία. Είναι δουλειές αγάπης και φροντίδας. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό» γράφει η μητέρα και συγκινεί.

Διαβάστε επίσης: Εχεις παιδιά; Βρήκαμε το τέλειο τρικ για να διατηρείς το σπίτι πάντα τακτοποιημένο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ