Κύπρος: Ομολογία σοκ – «Σκότωσα την 38χρονη και την 6χρονη κόρη της»

0
526

Μπροστά σε συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση άγριας δολοφονίας της 38χρονης Mary Rose το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε φρεάτιο στο Μιτσερό και της εξαφάνισης της 6χρονης κορούλας της Sierra βρίσκεται η Αστυνομία.

Τα παραδέχτηκε όλα ο 35χρονος που τελεί υπό κράτηση. Ο 35χρονος πάντως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες έσπασε στην ανάκριση, παραδέχτηκε ενοχή και έδωσε πολλές και σοκαριστικές πληροφορίες στους ανακριτές της υπόθεσης για τη μητέρα και το παιδί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ύποπτος οδηγεί τους ανακριτές στην περιοχή που βρίσκεται το φράγμα Ξυλιάτου, όπου επικεντρώνονται οι έρευνες καθώς αναζητούν την 6χρονη.

Σε ετοιμότητα πάντως -όπως πληροφορούμαστε- για να συμβάλουν στις έρευνες και οι δύτες της ΕΜΑΚ, που έλαβαν οδηγίες να είναι έτοιμοι με το πρώτο φως της μέρας.

«Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση»

«Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες βρίσκονται σε επιχειρησιακή δράση και αναμένονται εξελίξεις. Αξιολογούνται διάφορα δεδομένα και θα ενημερωθείτε σε κατάλληλο χρόνο ο οποίος θα είναι σύντομα. Και ευελπιστούμε ότι θα είναι αύριο» είπε νωρίτερα ο Νεόφυτος Σιάηλος, Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο κύριος Σιάηλος δεν απάντησε εάν ο 35χρονος προέβη σε παραδοχή. Ερωτηθείς εάν η Αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης είπε «Είμαστε αρκετά κοντά στην εξιχνίαση».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα στο ΤΑΕ Λευκωσίας έσπευσε για ενημέρωση και ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Όσον αφορά τον 30χρονο που επίσης τελεί υπό κράτηση, δεν υπάρχει πληροφόρηση ότι έχουν προκύψει περαιτέρω στοιχεία σε βάρος του πέραν της φωτογραφίας του στο προφίλ του Ορέστη. Όπως όλα δείχνουν δεν εμπλέκεται στη διάπραξη του εγκλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ