ΣΟΚ: Γλίστρησε, έπεσε και καρφώθηκε το κεφάλι της στο καπάκι της χύτρας (pics)

0
368

«Άφωνοι» οι γιατροί με το κατόρθωμά της: Γλίστρησε, έπεσε και καρφώθηκε το κεφάλι της στο καπάκι της χύτρας.

Μια κυρία από την Βομβάη – σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα Mirror – βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν, όπως κάθε ημέρα, να μαγειρέψει το φαγητό για την οικογένεια της.

Είχε τοποθετήσει λοιπόν τα υλικά στον πάγκο και ήθελε να πιάσει άλλο ένα βαζάκι που βρισκόταν ψηλότερα. Για τον λόγο αυτό πήρε ένα σκαμπό. Μόλις ανέβηκε ένιωσε έναν ίλιγγο και καθώς προσπαθούσε να κατέβει παραπάτησε και έπεσε. Από την πτώση χτύπησε το κεφάλι της κάπου και ένιωσε ένα οξύ πόνο αλλά δεν έδωσε σημασία. Επιχείρησε να σηκωθεί αλλά το κεφάλι πονούσε και το ένιωθε βαρύ.

Με το χέρι της το ψηλάφισε και διαπίστωσε ότι είχε καρφωθεί επάνω στο κεφάλι της, κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Ήταν το καπάκι της χύτρας.

Η άτυχη γυναίκα πήγε αμέσως στο νοσοκομείο μόνη της με το καπάκι να είναι… σφηνωμένο στο κεφάλι της.

Οι γιατροί που την είδαν έμειναν αποσβολωμένοι. Και όταν την έβαλαν να ξαπλώσει και της έκαναν ακτινογραφία, τρελάθηκαν ακόμη περισσότερο.

Η άτυχη γυναίκα – μετά το ατύχημα στην κουζίνα της με την χύτρα – πήγε αμέσως στο νοσοκομείο μόνη της με το καπάκι να είναι σφηνωμένο στο κεφάλι της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ