Κορονοϊός: 26χρονη εξαφανίστηκε εν μέσω καραντίνας – Η αποκάλυψη σοκάρει (Pics)

0
536

Ο λόγος για την Camila Aldana Tarocco, η οποία είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη από την οικογένειά της εν μέσω καραντίνας. Δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι της μετά από συνάντηση που είχε με τον πρώην σύζυγό της στην περιοχή Moreno, σε προάστιο του Μπουένος Άιρες.

Τελευταία φορά οι δικοί της άνθρωποι την είχαν δει ζωντανή στις 4 Απριλίου. Η 26χρονη ήταν μητέρα δυο παιδιών. Ο πρώην σύζυγός της, Ariel Alberto Gonzalez, ο οποίος υποτίθεται θα την πήγαινε σε στάση λεωφορείου- είναι ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία της, καθώς είναι ίσως ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε και που είχε επικοινωνία μαζί της.

Το πτώμα της βρέθηκε δέκα ημέρες μετά, μισοθαμμένο και τυλιγμένο σε μια πλαστική σακούλα, στην περιοχή που έμεινε μαζί με τον νέο σύντροφό της. Η αναγνώριση του πτώματος έγινε από τα τατουάζ της. Αρχικά συνελήφθη ο σύντροφός της, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, πλέον κρατείται ο πρώην σύζυγός της καθώς θεωρείται ως ο κύριος ύποπτος. Φέρεται να έχει παραδεχτεί σε συγγενείς του ότι σκότωσε την Camila Aldana Tarocco.

Πηγή:mirror.co.uk

Δείτε στη γκάλερι την άτυχη 26χρονη:

camila-3.jpg
01
Η άτυχη 26χρονη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ