Αρχική Ειδήσεις Μαχαιρώματα Πήλιο: Σκότωσε τον Λάμπρο Μαλαχιά – Τον έπιασε σε αποθήκη με την...

Πήλιο: Σκότωσε τον Λάμπρο Μαλαχιά – Τον έπιασε σε αποθήκη με την πρώην γυναίκα του!

0
2090

Η σοκαριστική ανθρωποκτονία αναβιώνει στα δικαστήρια-Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Στο Κακουργιοδικείο Τρικάλων θα αναβιώσει το στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το Πήλιο τον Απρίλιο του 2016, όταν ένας πληγωμένος σύζυγος στην προσπάθεια του να πείσει την πρώην γυναίκα του να γυρίσει πίσω σε εκείνον, την πυροβόλησε και στη συνέχεια δολοφόνησε τον άτυχο Λάμπρο Μαλαχιά.

Ο 50χρονος δράστης ο οποίος κρατείται όλο αυτό το διάστημα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σοβαρή σωματική βλάβη και παράνομη οπλοκατοχή – οπλοχρησία.

Η σοκαριστική ανθρωποκτονία έλαβε χώρα στη Μακρυρράχη, και οι λεπτομέρειες που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Εφημερίδα «Ταχυδρόμος Βόλου», είναι ανατριχιαστικές.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ 2ΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ:

Ο 50χρονος κατηγορούμενος είχε πάει στο σπίτι του άτυχου 61χρονου, Λάμπρου Μαλαχιά και συζητούσε μαζί του και με την 36χρονη πρώην φίλη του, την οποία προσπαθούσε να πείσει να γυρίσει πίσω σ΄εκείνον.

Κάποια στιγμή ακούστηκε ένας πυροβολισμός, όμως οι κάτοικοι της περιοχής πίστεψαν πως το επεισόδιο είχε καταλαγιάσει.

Λίγο μετά, η 36χρονη  βγήκε έξω με σκοπό να καλέσει σε βοήθεια στο ΕΚΑΒ καθώς ο 61χρονος ήταν τραυματισμένος στο χέρι.

Ωστόσο, προς αιφνιδιασμό τόσο των θυμάτων, όσο και των γειτόνων, ο 50χρονος παρά τις προτροπές να σταματήσει, έδωσε και συνέχεια, καθώς η 36χρονη δεν είχε ενδώσει, αρνούμενη να γυρίσει κοντά του.

ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ

Γύρω στις 9.45 το βράδυ παραδομένος στη ζήλεια κινήθηκε με την καραμπίνα προς την 36χρονη την πυροβόλησε με το όπλο στο χέρι και στη συνέχεια τη χτυπούσε με το κοντάκι του όπλου σε διάφορα σημεία του σώματος της.
ΤΟΝ 61ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΚΙ

Ανικανοποίητος για την εκδίκηση που ήθελε να πάρει, παρά τις προτροπές και τις παρακλήσεις να σταματήσει έστω και την τελευταία στιγμή, κινήθηκε προς την αποθήκη μπήκε μέσα και πυροβόλησε και τον 61χρονο στην κοιλιά και, στη συνέχεια, τον χτυπούσε με το κοντάκι σε διάφορα σημεία του σώματος μέχρι που εκείνο έσπασε και έπεσε κάτω. Πήρε το όπλο του και επέστρεψε σπίτι του.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΟ
Ο 50χρονος δράστης, λίγο μετά το έγκλημα συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφερείας που τον αναζήτησαν και τον βρήκαν σπίτι του. Είχε καταναλώσει δύο ποτήρια φυτοφάρμακο ράουνταπ και βρισκόταν στο κρεβάτι. Ο 50χρονος αρχικώς νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στη φυλακή.
ΕΙΧΕ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ

Ο 50χρονος δεν μπορούσε να χωνέψει τον χωρισμό από τη νεαρή φίλη του και είχε μαραζώσει. Ωστόσο κανείς δεν φανταζόταν ότι οπλισμένος από το πάθος και την ζήλια θα αφαιρούσε την ζωή ενός ανθρώπου.

Πληροφορίες του taxydromos.gr αναφέρουν πως την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική του κατάσταση, έκαναν χειρότερη τα πειράγματα των συγχωριανών του, που του έλεγαν ότι «σου έκλεψαν την φίλη», «σου την πήραν μέσα από τα χέρια σου», και «πάει η γυναίκα σου».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ