Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που το φορτηγό «θερίζει» κόσμο στη Στοκχόλμη

10
2023

Τρομοκρατική επίθεση Σουηδία

: Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η βόλτα σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Στοκχόλμης θα μετατρεπόταν σε τραγωδία.

Νέα σοκαριστικά πλάνα από την τρελή πορεία του φορτηγού έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας. Στο βίντεο, από κλειστό κύκλωμα τηλεόραση, φαίνονται πανικόβλητοι άνθρωποι να τρέχουν μέσα στο μαγαζί για να σωθούν από το φορτηγό που κινείται με ταχύτητα μεγαλύτερη των 80 χλμ.

Οι άνθρωποι που μπαίνουν μέσα στο μαγαζί γλιτώνουν κυριολεκτικά στο δευτερόλεπτο, καθώς το φορτηγό περνά ξυστά από δίπλα τους.

«Όχι» ουρλιάζει με αγωνία ένας άνδρας την ώρα που βλέπει το φορτηγό να περνά πάνω από πολίτες και να καρφώνεται στο πολυκατάστημα Ahlens.

tromok

«Άκουσα μία έκρηξη, μετά ουρλιαχτά. Πνίγηκα από τον καπνό» – Σοκαριστικές μαρτυρίες

«Γύρισα από την άλλη και είδα ένα μεγάλο φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος μου. Έστριψε απότομα. Δεν έμοιαζε να έχει χάσει τον έλεγχο, επιδίωκε να χτυπήσει ανθρώπους» δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο Γκλεν Φόραν, Αυστραλός τουρίστας ηλικίας 40 ετών.

«Χτύπησε ανθρώπους, ήταν φοβερό. Χτύπησε ένα καροτσάκι με ένα παιδί μέσα, το παρέσυρε», περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας, «χρειάστηκε πολλή ώρα προκειμένου η αστυνομία να φθάσει στην περιοχή. Υποθέτω ότι από την πλευρά τους ήρθαν σύντομα, όμως έμοιαζε σαν ο χρόνος να είχε σταματήσει», πρόσθεσε

«Άκουσα ένα θόρυβο σαν να σκάει βόμβα, αμέσως άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από την είσοδο του καταστήματος και μετά πνιγήκαμε από τον καπνό», περιγράφει η 66χρονη Leander Nordling, η οποία την ώρα που το φορτηγό καρφώθηκε στο πολυκατάστημα, βρισκόταν στο τμήμα των αρωμάτων του Ahlens.

Όπως ήταν φυσικό μέσα στο κατάστημα επικράτησε πανικός και οι πελάτες μαζί με το προσωπικό κρύφτηκαν στην αποθήκη. «Υπήρχαν πολλοί φρουροί που μας υποδέχτηκαν έξω και μας συμβούλευσαν να απομακρυνθούμε από την περιοχή αμέσως», περιγράφει ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Βρισκόμασταν μέσα σε ένα κατάστημα παπουτσιών όταν ξαφνικά άκουσα έναν κρότο… και μετά ανθρώπους να ουρλιάζουν», ανέφερε η Jan Granroth στην εφημερίδα Aftonbladet, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

«Πήγαινα στον κεντρικό δρόμο, όταν ένα μεγάλο φορτηγό ήρθε από το πουθενά. Δεν μπορούσα να δω πως, αλλά βγήκε εκτός ελέγχου. Είδα να έχει πέσει πάνω σε τουλάχιστον δύο ανθρώπους. Έτρεξα όσο πιο γρήγορα μπορούσα από εκεί», λέει αυτόπτης μάρτυρας με το όνομα Δημήτρης, στην εφημερίδα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Σουηδία

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι μέρος της πολυ-πολιτισμικότητας που ονειρεύεται συγκεκριμένη παράταξη.Αυτά που λένε καθημερινά τόσος κόσμος,αυτά που επιβεβαιώνονται καθημερινά.Καταληψίες θρανίων,μπερδεμένοι φιλεύσπλαχνοι κάθε μέρα απ το πρωί μέχρι το βράδυ σ όλα τα φόρουμ,στην ΕΡΤ,στα blogs/forums,προπαγανδίζουν για τους δυστυχισμένους μετανάστες που ψάχνουν καλύτερη τύχη στην Ευρώπη,με τους δικούς τους όρους όμως,με επιβολή των κανόνων τους,μη αποδοχή διαφορετικής Θρησκευτικής επιλογής και τρόπου ζωής.Θέλουν να προσεύχονται στη δουλειά κάθε μία ώρα,να παίρνουν επιδόματα και να βιάζουν Δυτικές…είναι αυτοί που αντί για ευχαριστώ,πυροβολούν τους ευεργετήσαντες και βάζουν βόμβες σε πολυσύχναστα μέρη με καρφιά και βίδες μέσα στις βόμβες.Αυτούς που νταντεύουμε,επειδή έχει μια ευαισθησία στην ‘φτώχεια’ τους η Κυβέρνηση και τα φερέφωνα τους..Μας έκλεισαν τα σύνορα,θα μας επιστρέψουν πολλούς αν συνεχίσει,υπάρχει τρόμος για την τυφλή βία…ρωτήστε έναν που μένει Ευρώπη…

  2. Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη!

    αν δεν λαβουμε ολα εκεινα τα μετρα προκειμενου να σφραγιστουν τα χερσαια και θαλασσια συνορα μας Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ(αν δεν το εχει κανει ηδη)
    αν δεν θελουμε να αυτοκτονησουμε θα πρεπει αμεσα να δημιουργησουμε εναν τεχνητο φραχτη μπροστα απο τα νησια μας με την τοποθετηση πλωτων χοτ σποτ,για την αρχη φτανει ενα καθως το καθενα εχει χωρητικοτητα μεχρι και 30000 ατομων,ειναι η μονη λυση που θα λειτουργησει και αποτρεπτικα καθως οποιος μαζευεται απο την θαλασσα θα γνωριζει οτι δεν θα πατησει ποτε ελληνικο-ευρωπαικο εδαφος αλλα θα στελνεται κατευθειαν σε ενα πλοιο-φυλακη σε διαφορετικη περιπτωση αναλογα με τις ορεξεις των τουρκων θα μας στελνουν οποτε θελουν και οσους θελουν ωστε να μας βουλιαξουν και να μας σβησουν οριστικα απο τον χαρτη

  3. Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη!

    τα νησια μας στην κυριολεξια σβηνουν-βουλιαζουν-διαλυονται,δεν τους ενδιαφερει και κανεις δεν ασχολειται στοχος τους ειναι να εξαφανιστουν οι ελληνες,τα νησια του αγαιου εποικιζονται καθημερινα και βουλιαζουν απο λαθρομεταναστες,σηκωνεις πλεον τα χερια ψηλα με την δυναμικη που εχει αποκτησει ο εποικισμος-εισβολη της πατριδας μας

    καταστρεφονται τα νησια μας,απολυτως τιποτα για αποτροπη εισοδου ουτε συλληψεις ουτε τιποτα απλα ελευθερη εισοδος για να εγκατασταθουν ολο και περισσοτεροι λαθρομεταναστες και να τριγυρνουν ελευθερα νομιμοποιωντας τον εποικισμο της πατριδας μας,οπως και στην λεσβο ετσι και στην κω,χιο,σαμο κλπ… εκτος ελεγχου η κατασταση,σε συντομο χρονικο διαστημα θα παψει να αποτελει ελληνικο εδαφος

    Η επέλαση μεταναστών στην Ελλάδα κατά μυριάδες πλέον – Η σιωπηλή κατάληψη της χώρας και η αφομοίωση του Ελληνικού πληθυσμού!!!

  4. Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη!

    Ἡ Σουηδία ἔχει γίνει σουρωτήρι τῶν ἰσλαμιστῶν , σχεδὸν ἰσλαμοκρατεῖται σὲ κάποιες περιοχὲς . Οἱ σουηδοὶ σὰν καλὰ παιδιὰ τῆς ΝΤΠ ἔχουν ἀποδεχτεῖ τὴν ἰσλαμικὴ εἰσβολὴ καὶ ἡ παραμικρὴ ἀμφισβήτηση τῆς ἰσλαμοποιήσεως ἀπαντᾶται ὅπως ἐδῶ : μπαίνει ἡ ταμπέλα τοῦ «φασισμοῦ » , τοῦ «ῥατσισμοῦ » , τῆς » ξενοφοβίας » ….Οἱ ἀπόγονοι τῶν Βίκιγκς , τῶν τρομερῶν πολεμιστῶν , ἔχουν γίνει γιουσουφάκια τοῦ ἰσλὰμ , τώρα ἀρχίζουν νὰ εἰσπράττουν ….Καὶ βέβαια καὶ ἐμεῖς δὲν πᾶμε πίσω . Ἐμεῖς γνωρίσαμε , μάθαμε τὶ ἐστὶ ἰσλάμ ἐπί 400-500 χρόνια , ἀλλὰ δυστυχῶς πολλοὶ Συνέλληνες ὡς ἄλλοι λωτοφάγοι ἔχουν ξεχάσει….

  5. Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη!

    Αφου βαζετε τα ζωα μεσα στην ευρωπη,θα υποστειτε ολες τις συνεπειες.
    Αφου δεν θελετε να καταλαβετε οτι ΔΕΝ ειναι ουτε προσφυγες ουτε μεταναστες,αλλα ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ και με συγκεκριμενο σχεδιο,θρηνηστε τωρα νεκρους.Δεν προκειται για ανθρωπους,αλλα για ΖΩΑ,πνευματικου επιπεδου Νεαντερνταλ.
    Οταν καποιοι σας τα φωναζανε αυτα εδω και χρονια,εσεις γελαγατε και τους λεγατε γραφικους και φασιστες.
    Υποστειτε τις συνεπειες τωρα,σας ειχαν προειδοποιησει αλλα δεν θελατε να ακουσετε…
    Δεν ειναι προσφυγες,ουτε μεταναστες.Ειναι ΕΙΣΒΟΛΗ με συγκεκριμενο σχεδιο κατακτησης.

  6. Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη!

    Μοναχοί απ’ τα Μετέωρα οι δράστες της Στοκχόλμης.
    Πριν το χτύπημα ακούστηκε ο Χριστός είναι Μεγάλος.
    ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ο οδηγός του φορτηγού θα το επιβεβαιώσει και η Σκατιάνα-ΤΑΤΙΑΝΑ.

  7. Φορτηγό αυτοκτονίας με ισλαμιστή οδηγό «θέρισε» ανθρώπους στη Στοκχόλμη!

    Μήπως ο οδηγός του φορτηγού ήταν Ιταλός;
    Μήπως ο οδηγός του φορτηγού ήταν Έλληνας;
    Μήπως ο οδηγός του φορτηγού ήταν Γερμανός, Αυστραλός, Βραζιλιάνος, Κινέζος;;;;
    Σκατατζής ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΣ ΗΤΑΝ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΟΥΘΟΝΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
    ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΧΑΝΑ!!!!Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ CIA!!!!!

  8. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ

    ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ!

  9. ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΤΟ 2007 ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΗΡΕΜΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΤΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ ΓΥΡΩΤΗΣ. ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΑ. ΚΡΙΜΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΒΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ