Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου: Ποια η 24χρονη φοιτήτρια που πέθανε στο σπίτι της στη Λάρισα. Θρήνος

0
2902

Ποια η 24χρονη Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου που κάηκε στο σπίτι της στη Λάρισα;

Φρικτό θάνατο βρήκε το πρωί της Δευτέρας μια 24χρονη φοιτήτρια στη Λάρισα, όταν ξέσπασε φωτιά στη μικρή ισόγεια γκαρσονιέρα όπου διέμενε, επί της οδού Κουντουριώτου 33.

 

Η Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου, σπούδαζε στον Βόλο, αλλά έμενε στην Λάρισα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, η φωτιά εκδηλώθηκε στην κουζίνα του μικρού ενιαίου διαμερίσματος, μόλις 15-20 τ.μ., και σύντομα η άτυχη κοπέλα έχασε την ζωή της από τις αναθυμιάσεις.

Η ίδια βρέθηκε νεκρή και χωρίς εγκαύματα στο κρεβάτι της.

Η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και περιορίστηκε άμεσα ήταν όμως αργά για την άτυχη κοπέλα. Έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Τρίκαλα: Από την κουζίνα ξεκίνησε η πυρκαγιά με θύμα την 24χρονη Χριστίνα

Τρίκαλα: Από την κουζίνα ξεκίνησε η πυρκαγιά με θύμα την 24χρονη Χριστίνα

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών αναμένεται να αποκαλύψουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου που πέθανε το πρωί της Δευτέρας (19/6), μετά από πυρκαγιά στο διαμέρισμά της.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να δείξουν για την ακρίβεια, αν η κοπέλα πέθανε από εισπνοή διοξειδίου του άνθρακα ή από κάτι άλλο.

Αυτό που έδειξε πάντως η νεκροψία που προηγήθηκε είναι ότι η Χριστίνα είχε τις αισθήσεις της όταν ξεκίνησε η πυρκαγιά.

Εντωμεταξύ, όπως προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες από την προανάκριση που διενεργούν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, η άτυχη κοπέλα κάτι ξέχασε αναμμένο στο μάτι της κουζίνας.

Αυτό, σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό χώρο της γκαρσονιέρας στην οποία διέμενε – ήταν μόλις 25 τετραγωνικά – προκάλεσε τους πυκνούς καπνούς που οδήγησαν στο μοιραίο.

Πηγή: onlarissa.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ