ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» η γνωστή παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη μόλις 38 ετών! (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6504

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Τη βρήκε νεκρή στο σπίτι της συγγενικό πρόσωπο

Η άτυχη γυναίκα δεν είχε επικοινωνήσει με τους οικείους της εδώ και μέρες 

Νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Ιουνίου, σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στην Κυψέλη η παρουσιάστρια Νανά Καραγιάννη.

Η τηλεπαρουσιάστρια έδινε πολύχρονη μάχη με την ανορεξία.

Να σημειωθεί ότι είχε νοσηλευθεί λόγω του συνδρόμου της ανορεξίας αρκετές φορές σε νοσοκομείο, ενώ σε συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 25 κιλά! 

 

Η Νανά Καραγιάννη ήταν δημοσιογράφος, την οποία γνωρίσαμε στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα στην ανατρεπτική εκπομπή «Μύθοι και πραγματικότητα» και έπειτα συμμετείχε και σε άλλες εκπομπές στο πάνελ τους ως σχολιάστρια.

nana

Πάλεψε σκληρά με την ανορεξία. Έπεσε πολλές φορές, έφτασε ακόμα και ένα βήμα πριν το θάνατο, αλλά η αγάπη της για τη ζωή της έδινε δύναμη να συνεχίσει.

Πριν από περίπου δύο χρόνια η κατάσταση της υγείας της είχε βελτιωθεί. Ο χωρισμός της ωστόσο και η ψυχολογική κατάπτωση την έριξαν και πάλι. Η Νάνά βρέθηκε και πάλι να παλεύει με το τέρας της ανορεξίας.

Τον τελευταίο καιρό η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί ενώ αρκετές φορές χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μάλιστα, είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις αρνούμενη να εμφανιστεί στο κοινό που τόσο την συμπάθησε.

Τελικά, το μεσημέρι της 27ης Ιουνίου, η γλυκιά ξανθιά παρουσιάστρια έφυγε από τη ζωή. Ήταν μόλις 38 ετών! 

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι

Σαν βόμβα έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία ο θάνατος της παρουσιάστριας

Όλοι γνώριζαν εδώ και χρόνια τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε. Επίσης όμως γνώριζαν το πάθος της για τη ζωή και την αγάπη της για τη δημοσιογραφία.

«Δεν το βάζω εύκολα κάτω. Ναι, αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν πρόκειται να πέσω, δίνω καθημερινά τη μάχη μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια.

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι προσπαθούσαν να τη βοηθήσουν, να της τονώσουν το ηθικό ώστε να βρει δύναμη να συνεχίσει τη σκληρή και δύσκολη μάχη.

Ακόμα και όταν μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία, όσοι τη γνώριζαν πίστευαν πώς θα τα καταφέρει. «Είναι σκληρό καρύδι», έλεγαν οι συνάδελφοί της.

Η είδηση του θανάτου της, σε ηλικίας 38 ετών, βύθισε στη θλίψη τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συγγενείς της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδούμε το όμορφο χαμόγελό της, δεν θα την ξανακούσουμε να αυτοσαρκάζεται, δεν θα ακούσουμε ποτέ ξανά τα αστεία της.

Στα δημοσιογραφικά γραφεία επικρατεί παγωμάρα ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως στην είδηση του θανάτου της δεν ήταν λίγοι αυτοί που είπαν: «Ψέματα θα είναι… την πέθαναν πάλι τη Νανά», μιας και στο παρελθόν άθλια δημοσιεύματα στο διαδίκτυο είχαν βγάλει νεκρή την τηλεπαρουσιάστρια.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου – Μόνο εδώ όλη η αλήθεια

Νανά Καραγιάννη: Αυτή είναι η αιτία θανάτου - Μόνο εδώ όλη η αλήθεια

Πέθανε η Νανά Καραγιάννη: Η Νανά ήταν αγωνίστρια και είχε πολεμήσει την ασθένεια για πολλά χρόνια. Ωστόσο η νευρική ανορεξία την νίκησε και βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 27 Ιουνίου, νεκρή σε διαμέρισμα της οδού Θήρας στην Κυψέλη.

Η άτυχη παρουσιάστρια βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.

Πάλεψε σκληρά με την ανορεξία. Έπεσε πολλές φορές, έφτασε ακόμα και ένα βήμα πριν το θάνατο, αλλά η αγάπη της για τη ζωή της έδινε δύναμη να συνεχίσει.

Πριν από περίπου δύο χρόνια η κατάσταση της υγείας της είχε βελτιωθεί. Ο χωρισμός της ωστόσο και η ψυχολογική κατάπτωση την έριξαν και πάλι. Η Νάνά βρέθηκε και πάλι να παλεύει με το τέρας της ανορεξίας.

Η σoρός στην Βουλγαρία για αποτέφρωση

Νανά Καραγιάννη: Η σoρός στην Βουλγαρία για αποτέφρωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ 

Διαβάστε εδώ απόσπασμα από την τελευταία της συνέντευξη:

«Χάρηκα και ανακουφίστηκα πάρα πολύ, που ο γιατρός μου έβαλε τα πράγματα στην θέση τους. Από όλα αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν τίποτα δεν παρεξηγώ και όλα τα καταλαβαίνω… Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Ωστόσο, με συγκινεί το ενδιαφέρον του κόσμου, τα δωράκια τους, το γεγονός ότι με αγκαλιάζουν στο δρόμο και το ότι μου δίνουν αγάπη, την οποία είχα μεγάλη ανάγκη. Αυτό ας κράταγε για πάντα…Το αν έχω καταλάβει το πρόβλημα, το αν θα υπάρξει περισσότερη πρόοδος από αυτή που ήδη έχουμε, αν θα υπάρξει θεραπεία, εύκολα διασταυρώνονται και είναι κάτι που φαίνεται. Θα αφήσω το χρόνο να μιλήσει…Οι σχέσεις με τους γονείς μου είναι ένα κομμάτι που με στεναχωρεί και προσπαθώ να το βάλω στην άκρη, προκειμένου να είμαι ήρεμη και προσηλωμένη στην θεραπεία. Είναι όμως κάτι που με πονά. Είναι πληγή ανοιχτή και δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα τους γονείς του συζύγου μου. Όλοι χρειαζόμαστε μια φροντίδα μητρική, μία φροντίδα πατρική… Εγώ για τη ζωή μου, ειλικρινά, φοβήθηκα όταν, πλέον, είχα μπει στο Ιατρικό και μου έκαναν τις εξετάσεις. Τότε κατάλαβα πόσο άσχημη εξέλιξη θα μπορούσαμε να είχαμε! Έξω δεν το είχα καταλάβει… Μέσα στο Ιατρικό μου έδωσαν να το καταλάβω. Τρόμαξα, ταρακουνήθηκα, συνήλθα… Να είμαστε ειλικρινείς. Ποτέ δεν κρύφτηκα και ας μου στοίχιζε…»

Η Νανά Καραγιάννη δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή – Δείτε την τελευταία ανάρτηση της

Η Νανά Καραγιάννη δούλευε μέχρι την τελευταία στιγμή - Δείτε την τελευταία ανάρτηση της

Έφυγε από τη ζωή η Νανά Καραγιάννη, μια μαχήτρια, ένα κορίτσι που είχε όνειρα. Γράφει στο blog του ο Νάσος Γουμενίδης

Ένα κορίτσι για το οποίο αξίζει να γράψεις πολλά… και εγώ προσωπικά έχω πολλά να μοιραστώ μαζί σας τις επόμενες μέρες. Τώρα όμως θέλω να σας δείξω την τελευταία της κίνηση. Καθώς όπως λέγεται είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δυο μέρες. Όμως η ίδια το πρωί…

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ