Για 2η συνεχή χρονιά 1η θέση στις βιβλιοδρομίες η Ξένη-Ραφαέλα Μαραγκού από το 2ο Δημοτικό Κω! (ΒΙΝΤΕΟ Δηλώσεις των παιδιών που διακρίθηκαν)

0
2282

Γιάννη μου, στην δημοσίευσή σου με θέμα «Άννα Μαρία Θεοδώρου από Νίσυρο & Ραφαέλα Μαραγκού – Ξένη από 2ο Δημοτικό Κω: 1η & 2η θέση στις Βιβλιοδρομίες Ελλάδας-Κύπρου!» υπάρχει ένα λάθος, καθώς η μαθήτρια του 2ου Δημοτικού, Μαραγκού Ξένη-Ραφαέλα, πήρε κι αυτή 1η θέση.

Απλά η Άννα Μαρία Θεοδώρου από Νίσυρο πήρε την 1η θέση στη Στ΄τάξη, ενώ η Μαραγκού στην Ε΄ τάξη (οι διακρίσεις δίδονται ανά τάξη).

Μιλώντας μάλιστα για τη Μαραγκού είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που διακρίνεται, αφού και πέρυσι που ήταν στη Δ΄ τάξη πήρε πάλι την 1η θέση. Τα δύο αυτά κορίτσια φαίνεται ότι έχουν παράλληλες πορείες.

Για το 2ο Δημοτικό Σχολείο όμως υπάρχει και άλλη διάκριση, αφού οι μαθήτριες της Δ΄τάξης, Αργυρώ Καματερού, Βασιλική  Καράμπελα, Βαρβάρα Χατζημιχαήλ  και Ειρήνη Σκεμπέ πήραν Τιμητική διάκριση, επειδή βρέθηκαν με την ομάδα τους στις 10 πρώτες θέσεις του διαγωνισμού.

Τα στοιχεία μπορείς να τα βρεις στην ιστοσελίδα των «Εκπαιδευτηρίων Γείτονα» , που διοργάνωσε τις Βιβλιοδρομίες.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,

Χρήστος Γαμβρέλλης

ΒΙΝΤΕΟ ρεπ. από Δημοτική Τηλεόραση Κω/Μ. Πολίτου:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ – ΡΑΦΑΕΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ

Με αφορμή την διάκριση της μαθήτριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κω Ξένης – Ραφαέλας Μαραγκού για δεύτερη συνεχή χρονιά στις  Βιβλιοδρομίες ο νονός και εξάδελφός της π. Αμβρόσιος Καμπούρογλου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και της εύχεται ολόψυχα και εις ανώτερα!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ