ΔΕΙΤΕΣ ΦΩΤΟ Η καρδιά του Παιδικού Βιβλίου χτυπάει στην Κω – 2460 μαθητές & 140 εκπαιδευτικοί στις Ημέρες Παιδικού Βιβλίου

2
1164
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΘΕΜΑ : “Η καρδιά του Παιδικού Βιβλίου χτυπάει στην Κω- 2460 μαθητές και 140 εκπαιδευτικοί από τα σχολεία του νησιού συμμετέχουν στις Ημέρες Παιδικού Βιβλίου.”

Η καρδιά του παιδικού βιβλίου χτυπάει στην Κω για 6η συνεχή χρονιά.

Οι Ημέρες Παιδικού Βιβλίου είναι ένας θεσμός που το 2018, γίνεται ακόμα πιο δυνατός και μαζικός.

Ο Δήμος Κω, η Σχολική Σύμβουλος της 6ης εκπαιδευτικής περιφέρειας Δ.Ε. Δωδεκανήσου κ. Μαρία Κουρούπη, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω (ΔΟΠΑΒΣ), η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω, το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού και η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Κω δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για αυτή τη διοργάνωση.

Φέτος καλεσμένοι είναι 9 συγγραφείς: Τζένη Κουτσοδημητροπούλου, Κατερίνα Λαλιώτη, Κατερίνα Μαρκαδάκη, Αλεξάνδρα Μητσιάλη, Ιωάννα Μπαμπέτα, Βασίλης Παπαθεοδώρου, Λίνα Σωτηροπούλου, Χρυσάνθη Τσιαμπαλή, Γιολάντα Τσορώνη αλλά και οι εικονογράφοι Σβετλίν Βασίλεφ και Ναταλία Καπατσούλια.

Συμμετέχουν 2460 μαθητές και 140 εκπαιδευτικοί από τα ακόλουθα σχολεία του νησιού μας :

Το 2ο Δ.Σ. Κω, το 3ο Δ.Σ. Κω, το 4ο Δ.Σ. Κω, το 5ο Δ.Σ. Κω, το 6ο Δ.Σ. Κω, το 7ο Δ.Σ. Κω, το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου, το Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας, το Δημοτικό Σχολείο Καρδάμαινας, το Δημοτικό Σχολείο Κεφάλου, το 2ο Νηπιαγωγείο Κω, το 3ο Νηπιαγωγείο Κω, το 7ο Νηπιαγωγείο Κω, το 1ο Νηπιαγωγείο Κεφάλου, το 2ο Νηπιαγωγείο Κεφάλου, το 1ο Νηπιαγωγείο Ζηπαρίου, το 1ο Νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, το 2ο Νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, το 1ο Γυμνάσιο Κω, το Γυμνάσιο Αντιμάχειας, ο Παιδικός Σταθμός (Αμερικής), ο Παιδικός Σταθμός (Γ. Αβέρωφ), ο Παιδικός Σταθμός Πυλίου και ο Παιδικός Σταθμός Ζηπαρίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ας μας πει και η αλλη πλευρα, τι έκανε για αυτή τη διοργάνωση. Εσεις οι δημοσιογράφοι τα ψάχνετε, ή αναφέρετε όποιο όνομα σας δώσουν ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ