Mαθητές 1ου Γυμνασίου Κω: «Γη, παρελθόν, παρόν και μέλλον» (ΒΙΝΤΕΟ)

7
771

Οι μαθητές της  του πρώτου γυμνασίου Κω εξέδωσαν μια συλλογική των εργασία με τίτλο  «Γη, παρελθόν, παρόν και μέλλον». Σκοπός της   ήταν η γνωριμία  και κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετώπισε διαχρονικά ο πλανήτης μας αλλά και η καλύτερη κατανόηση του  ευρύτερου περιβάλλοντος που ζούμε.

Παράλληλα  χρησιμοποιώντας ένα κινητό και τις δυνατότητες που μας δίνει, κατόρθωσαν να μετρήσουν στην αυλή του σχολείου τους  με αρκετή ακρίβεια και με τρόπο κατανοητό στους περισσότερους, το μέγεθος και την ταχύτητα περιστροφής της γης

Και όλα αυτά με βάση τα μαθηματικά και τη φυσική που γνωρίζουν.

Η εργασία έγινε υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του καθηγητή Ξενοφώντα Φανουρίου.

Πηγή: dhras.gr

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μεχρι να μεγαλωσετε η ελλαδα θα ειναι ισλαμικο κρατος, οποτε ολα αυτα θα ειναι ανουσια

    • Θα ηθελες πολύ αλλά δυστυχώς για σένα οι Οθωμανοί δηλαδή το ένα τρίτο, θα γίνουν χριστιανοί .Κ ξέρεις κάτι θα είναι πολύ τυχεροί αν γίνουν διότι ,απέδειξε ο Χριστός που γεννήθηκε πριν εξακόσια χρόνια από τον Μωάμεθ με την σταύρωση κ την Ανάσταση του μετά θαύματα που έκανε όσο εμηνε στην γη, ότι είναι κομμάτι από τον Θεό δηλαδή θεάνθρωπος κ για του λόγου το αληθές υπάρχει ο πανάγιος τάφος που κάθε χρόνο ,το μεσημέρι του μεγάλου Σαββάτου βγαίνει το Άγιο φως μια δυνατή φλόγα μέσα από τον τάφο του Χριστού,που δεν καίγεσαι όταν την πιάνεις την πρώτη μισή ωρα.Κ μου λες τώρα για ισλάμ; Ποιο ισλάμ;Αυτό που σφάζει ανθρώπους στο γόνατο; Η τον σαρκολατρει Μωάμεθ με της 13 γυναίκες; Που η μικροτερη ήταν επτά ετών αυτός το πολύ πολύ να ήταν ένας θεοφοβουμενος καλός άνθρωπος τίποτα παραπάνω .Ο Χριστός δεν είχε ανάγκη ούτε από γυναίκες ούτε από φαγητό 40 μέρες νήστευε κ δεν έπινε ούτε νερό γιατί πολύ απλά δεν ήταν άνθρωπος .Ο άνθρωπος Μωάμεθ έτρωγε έπινε κ πήγαινε με γυναίκες κ τολμαται να τον λέτε κ προφήτη τόσο βλάκες ησαστε.

  2. Βγάλε τον σκασμο κ μάθε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθενει κ όχι μόνο η Μικρά Ασία θα γίνει Ελληνική πάλι όπως Η Κωνσταντινούπολη κ η Κύπρος γιατί; Γιατί πολύ απλά μας τα κλέψατε πριν την καταλάβει ο Μωάμεθ ο πορθητής φίλε ποιοι έμειναν στην Κωνσταντινούπολη; Από πού πήρε το όνομα της; Ότι όμορφο σας γιαλιζε το αρπαζατε με την βία επειδή όμως το αίμα τον προγόνων μας φωνάζει σε όλοι την μικρά Ασία από τα παράλια μέχρι τον Πόντο οι νεκροί δεν ησυχάζουν στους τάφους τους κ ζητάνε δικαιώσει φωτιά κ τσεκούρι στους Οθωμανούς που κατά πάτησαν Ελληνικά εδάφη θα χαθηταιαπό προσώπου γης ,θα αποδίδει ο θεός δικαιωσηνη επομένως δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα σας συμφέρει να δείτε την αλήθεια γιατί υπάρχει Θεός κ θα πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει κ η Τουρκία μέτρα μέρες τα κολυβα τα έχουν στο ζωνάρι Άγιος παισιος καπαδοκης.

  3. Τουρκία ο γίγαντας με τα γυάλινα πόδια σε λίγο που θα σπάει ένα ένα πόδι, που θα σπάσει η φούσκα της οικονομίας της κ θα της επιτεθούν οι φίλοι της που τώρα είναι φίλοι θα πάρει η Ελλάδα το αίμα της πίσω για τον εμβολιασμό του σκάφους μας για τα αεροπλάνα κ τους πιλότους μας για τα παιδιά μας στις φυλακές της Ανδριανούπολης για τα Ίμια για τον ανθρωποφα για τις παραβιάσεις για τις ύπουλες μπαμπεσικες αερομαχίες διότι οι Έλληνες πετούν βάση κανονισμό ενώ οι Μογγόλοι Τούρκοι τζιχάντ με υπουλια πάντα κτυπαν μπαμπεσικα απολιτιστη κ χουντικοί χιτλερικοί όπως πάντα γι’αυτό δεν θα μπουν ποτέ στην Ευρώπη κ καλά τους κάνουν υπάρχει θεος

  4. Δεν βλεπετε τα αυτονοητα. Ποσες χιλιαδες μουσουλμανοι μεταναστες υπαρχουν στην Ελλαδα. Ποσες χιλιαδες απο αυτους ηδη εχουν παρει Ελληνικες ταυτοτητες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ