ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ζωντάνεψαν» εντυπωσιακά πίνακες του Θεόφιλου! Κατενθουσίασε & καταχειροκροτήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Παιδικού σταθμού Ζηπαρίου στην Ευαγγελίστρια

1
3260
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Μια απίθανη καλοκαιρινή γιορτή εμπνευσμένη από πίνακες του λαϊκού ζωγράφου Θεόφιλου πραγματοποίησαν απόψε τα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού σταθμού Ζηπαρίου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας.

Την γιορτή παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου (ο οποίος απουσιάζει εκτός Κω) π. Ιωάννης Κουτάντος, ο Πρόεδρος Ασφενδιού Σ. Μαλιλής και πάρα πολλοί γονείς, γιαγιάδες-παππούδες και συγγενείς των παιδιών.

Τα παιδιά γνώρισαν και  «ζωντάνεψαν» εξαιρετικά πίνακες του Θεόφιλου…

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά η ορχήστρα νέων παιδιών της Σχολής Χορού ΑΠΟΛΛΩΝ με τον Δάσκαλό τους Χρήστο Κασιώτη.

Τέλος, προσφέρθηκαν αρτοσκευάσματα και προϊόντα ελιάς, τα οποία και παρουσιάστηκαν στη γιορτή με χάρη και αυθορμητισμό από τα παιδιά.

Τόσο, ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης όσο και ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Ιωάννης δήλωσαν κατενθουσιασμένοι στο τέλος της γιορτής δίνοντας τα συγχαρητήριά τους σε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα στη Διευθύντρια του σταθμού Ελένη Διακοπαναγιώτου για την εξαιρετική δουλειά τους ( Όσο για τα όποια παράπονα , ο Δήμαρχος ζήτησε να τα λένε όλα στον Πρόεδρο…ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόσθετες φωτό & βίντεο Χαρίκλεια Χριστοφή

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ