ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απολαυστική η μουσικοθεατρική παράσταση της ΑΡΜΟΝΙΑΣ απόψε στο Χάνι | Καταχειροκροτήθηκαν τα παραδοσιακά παραμύθια της Κω

0
1860
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ένα υπέροχο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της μουσικής και των παραμυθιών έζησαν όσοι παρευρέθηκαν στην αποψινή μουσικοθεατρική παράσταση του χώρου δημιουργικών δραστηριοτήτων ΑΡΜΟΝΙΑ, στον κατάμεστο από κόσμο αύλειο χώρο του Λαογραφικού μουσείου Κω (Χάνι).

Η εκδήλωση ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΩΝ 2018 και περιελάμβανε παρουσίαση παραδοσιακών μουσικών κομματιών σε πιάνο και ακορντεόν, έργα ζωγραφικής των παιδιών (σε συνεργασία με τη Μ. Καρατοσίδη), χορού και παραδοσιακών θεατρικών από τα παιδιά (δραματοποιημένα εξαιρετικά από τα παιδιά και τις εκπαιδευτικούς τους,  δύο παραδοσιακά παραμύθια της Κω, με την παλιά ντοπιολαλιά του νησιού), τα οποία κατενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Υπεύθυνη του χώρου δημιουργικών δραστηριοτήτων ΑΡΜΟΝΙΑ, Κατερίνα Σιαντίκου (η οποία και στο τέλος παρουσίασε τις εκπαιδευτικούς και όσες/όσους βοήθησαν για την επιτυχία της αποψινής βραδιάς).

ΦΩΤΟ Χαρίκλεια Χριστοφή

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ