ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ημερίδα Βελτιώνω την Διατροφή μου, Προστατεύω την Υγεία μου | Πολύ ενδιαφέροντα συμπεράσματα έρευνας για την περιοχή μας

2
2202
Συνεργάτης aegeanews.
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε απόψε στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Πυλίου  Ημερίδα Βελτιώνω την Διατροφή μου, Προστατεύω την Υγεία μου που διοργάνωσαν οι Σχολικές Επιτροπές Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης.

Ειδικότερα με εισηγήτρια την γνωστή Διαιτολόγο-συγγραφέα Πόπη Μαλαχία παρουσιάστηκαν τα Αποτέλεσμα – Συμπεράσματα της 1ης επιστημονικής έρευνας:

τάσεις που προάγουν την υγεία. Διατροφική συμπεριφορά και σχολική επίδοση των μαθητών Α’ Βάθμιας εκπαίδευσης της νήσου Κω.

Ακολούθησε η εισήγηση του Διατροφολόγου Κων/νου Ζερβού με θέμα «Γευματίζω ενσυνείδητα. Κάνω τον τρόπο διατροφής, τρόπο ζωής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Μ. Ζερβός.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων: ο π. Κωνσταντίνος Κουκούλας εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου, η Επικ. του Οράματος Ι. Ρούφα συνοδευόμενη από στελέχη της παράταξής της, η σύζυγος του Δημάρχου Χρ. Μανωλέρη-Κυρίτση, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και άλλοι ενδιαφερόμενοι.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ