ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Πρόωρη διάγνωση και παρέμβαση στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ»

3
1034
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η σημερινή ημερίδα με θέμα «Πρόωρη διάγνωση και παρέμβαση στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ».

Την εκδήλωση διοργάνωσε το ΚΕΚ Γεννηματάς με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με τη στήριξη του ΚΕΔΔΥ ΚΩ και της Αστικής Εταιρείας Ιπποκράτης, σε συνεργασία με το i paidi.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίαζε η Ευρυδίκη Νάκη, Περιφερειακή Σύμβουλος και διοικητικό μέλος του ΚΕΚ Γεννηματάς, ενώ συντόνιζε ο Β. Ζωίδης, αναπληρωτής προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ ΚΩ.

Ομιλητές ήταν: η Ψυχοπαιδαγωγός και Πρόεδρος i paidi Μαριάννα Λαγουμίδη, ο Ψυχοπαιδαγωγός και επιστημονικός συνεργάτης του Ιόνιου Παν/μιου Ανδρέας Κανδαράκης και η Προπονήτρια παιδιών με ΔΕΠ-Υ και ειδικός συνεργάτης i paidi Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του ΚΕΚ Γεννηματάς «Συμβουλευτική Γονέων» που πραγματοποιείται στο νησί της Κω.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!!!!!!!! ΕΔΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ!!!!

  2. ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΟΥΣΑ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΑΓΚΥΣΤΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ