ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ 2019-2020. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ…

17
3804

ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ: Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!!! «Ο καθένας μοναδικά όμορφος, όλοι μαζί έργο τέχνης!»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντα είστε ένα βήμα μπροστά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών ,ένα σχολείο που με εμπιστοσύνη αφήνεις το λίγων μηνών βρέφος σου αλλά και το μεγαλύτερο παιδάκι σου ,για να πάρουν φροντίδα ,αγάπη και τα καλύτερα ερεθίσματα .Μπράβο σας.

  2. Μόνο να σκεφτεί κανείς πόσα άτομα έμπειρα απασχολείτε για να προσέχουν κ να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας φτάνει!!! Τη καλύτερη δουλειά κανουν κ τα αγαπούν!!!

  3. Είναι δύσκολα να πρέπει να εργαστείς, όταν το παιδάκι σου είναι τόσο μικρό.Όμως μπαίνοντας κανείς στην Ονειροχώρα διαλύονται όλες οι αμφιβολίες ,όλοι οι φόβοι.Πανέμορφος χώρος απόλυτα ασφαλής για παιδιά ,χαμογελαστά πρόσωπα ,έμπειρο προσωπικό και αγάπη ,αγάπη με ηρεμία, με όρια ,με ευγένια. Συγχαρητήρια !!!

  4. Οσο και να προσπαθήσουν κάνεις δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο σας από όλες τις απόψεις!!!!

  5. Επιβεβαιώθηκε επιτέλους ότι είστε το πιο όμορφο σχολείο!!! Έχετε αγγίξει την τελειότητα!!!! Και φυσικά με τις πιο άξιες δασκάλες

  6. Υπέροχος χώρος ,άψογος στις λεπτομέρειες …φαίνεται η αγάπη σας για τα παιδιά,δεν φτιάξατε κάτι αδιάφορο απλά να τα βάλετε μέσα.Και δασκάλες με όρεξη για διαπαιδαγώγηση και με την αγκαλιά τους ανοικτή και το χαμόγελο στα χείλη, που προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη γνώση.Είμαστε τυχεροί που στέλνουμε τα παιδάκια μας στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ.

  7. Μπράβο σας που απασχολείται τόσες δασκάλες και δεν τσιγκουνευεστε. Πάνω από όλα δινεται σημασία στην ασφάλεια των παιδιών κ στην σωστη διαπαιδαγώγηση!!!

  8. Έχετε έναν παιδικό σταθμό που είναι τέλειος!!!! Φτιάξατε κ τον βρεφονηπιακό σταθμό που τα σπάει!!!!! Στολίδι για την Κω!!! Καμία σύγκριση με κανένα άλλο…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.