ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ: Προνήπια και χορήγηση VOUCHER

46
9621
Ανακοινώθηκε στην σελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr) η Υπουργική Απόφαση 87927/4-9-2019 για τα Voucher των προνηπίων αυτής της σχολικής χρονιάς !!!Τα Voucher που θα πάρουν οι μαμάδες θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και σε ιδιωτικούς και σε δημοτικούς παιδικούς σταθμούς και θα καλύπτουν όλα τα μηνιαία δίδακτρα.
Σας περιμένουμε στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ για τις αιτήσεις σας !!!
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6947047936 και 2242307030

Φέτος στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ

  • Μουσική προπαιδεία με την Μαρία Ορφανουδάκη (Καθηγήτρια Πιάνου και Ανωτέρων Θεωρητικών)
  • Προσχολική ρομποτική με τον Αλέξανδρο Καϊσερλη (Instudies)
  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Προσχολικό τέννις
  • Σχολή γονέων από τον συνεργάτη της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ παιδοψυχίατρο Μιχαήλ Τσαμπίκο Καϊκη.

Σας περιμένουμε για τις εγγραφές της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο καθένας μοναδικά όμορφος όλοι μαζί έργο τέχνης…

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ

Η Ονειροχώρα ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις για την εκπαίδευση και προάγει τις δεξιότητες κάθε παιδιού. Μέσα από έναν προσεκτικό προγραμματισμό και σε χώρους ασφαλούς διαμονής ,ειδικά σχεδιασμένους για να μεγιστοποιήσουν τα παιδικά ερεθίσματα, το παιδί αναπτύσσει τις ικανότητες του ,μαθαίνει να δρα τόσο ατομικά όσο και συλλογικά και εκπαιδεύεται.

Η πρώτη «ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ» ιδρύθηκε το 2014 στην Κω από την Έφη Κώνστα ,Αρχιτέκτων Μηχανικό Α.Π.Θ. (Σεμινάρια «Το σχολικό περιβάλλον και πως αυτό επηρεάζει την ανάπτυξη του παιδιού») και τον σύζυγό της Δημήτρη Θωμόπουλο ,ελεύθερο επαγγελματία. Γονείς δύο παιδιών ,του Κωνσταντίνου και της Κατερίνας ,οραματίστηκαν την δημιουργία ενός σχολείου που θα αντηχούσε κάθε μέρα από γέλια ξεκαρδιστικά και θα έλαμπε από παιδικά χαμόγελα. Από τότε καλωσορίζουν κάθε χρόνο καινούργια παιδάκια ,χτίζουν υπέροχες παιδικές αναμνήσεις ,ανατρέφουν ,φροντίζουν ,αγκαλιάζουν.

Το 2018 ολοκληρώθηκε η κατασκευή των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων τους με έναν Βρεφονηπιακό Σταθμό που αποτελεί καινοτομία στο χώρο της προσχολικής αγωγής ,με πρότυπο σχεδιασμό και αισθητική.

Ο βρεφονηπιακός σταθμός ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ:

  • Εξασφαλίζει υψηλές προδιαγραφές σχεδιασμού και κατασκευής

  • Παρέχει αντισεισμική θωράκιση

  • Περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης (sprinkler)

  • Πληρεί όλες τις προδιαγραφές του ΦΕΚ 1157/4-4-2017/ΤΒ (άδεια ίδρυσης και λειτουργίας ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ) για να φιλοξενεί παιδιά από 2 μηνών εώς και 5 ετών.

  • Περιλαμβάνει επικάλυψη οροφών με ηχοαπορροφητικές γυψοσανίδες Knauf Cleaneo® Akustik κυκλικής διάτρησης. Η περιεκτικότητά τους σε άνυδρους ζεόλιθους τις καθιστούν ιδανικούς καταλύτες βελτίωσης της ακουστικής των αιθουσών καθώς και της ποιότητας του αέρα στους εσωτερικούς χώρους καθώς διασπούν με φυσικό τρόπο ποικίλες ανθυγιεινές ουσίες, ενώ παράλληλα εξουδετερώνουν δυσάρεστες οσμές.
  • Υπερσύγχρονο και αυτοκαθαριζόμενο σύστημα κλιματισμού και εξαερισμού DAIKIN

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ και στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ baby η καλά οργανωμένη ομάδα των εκπαιδευτικών και των συνεργατών λειτουργεί υποστηρικτικά στην κάθε οικογένεια καθώς διανύει αυτά τα τόσο πολύτιμα και σημαντικά χρόνια της ζωής του παιδιού.

Η ομάδα των συνεργατών αποτελείται από

Διοικητικά στελέχη-γραμματέας

Νηπιαγωγούς-βρεφονηπιοκόμους ως εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό

Δασκάλα μουσικής προπαιδείας

Δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού

Δάσκαλο προσχολικής ρομποτικής

Μαγείρισσες

Υπαλλήλους καθαριότητας

Και πλαισιώνεται από ειδικούς εξωτερικούς συνεργάτες

Παιδίατρο

Λογοθεραπευτή/ εργοθεραπευτή/ ειδικό παιδαγωγό

Παιδοψυχίατρο

Παιδοενδοκρινολόγο

 

 

Μέσα από το πρόγραμμα αγωγής θα θέλαμε να γίνει το σχολείο οικογένεια, το παραμύθι λόγος, το παιχνίδι γνώση, η γνώση καλλιέργεια, η μοναχικότητα συντροφιά, η αντιπαλότητα αλληλεγγύη, η φαντασία δημιουργία και η δημιουργία να αποτελέσει στήριγμα για την ανάπτυξη της προσωπικότητας στο ξεκίνημα της σχολικής ζωής, το ταξίδι της αναζήτησης για το αύριο , το αύριο των παιδιών σας, των παιδιών μας.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΡΓΟ Η ΤΕΧΝΗΣ….

ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ: Οι Εγγραφές Ξεκίνησαν!!! «Ο καθένας μοναδικά όμορφος, όλοι μαζί έργο τέχνης!»

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

46 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πάντα είστε ένα βήμα μπροστά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών ,ένα σχολείο που με εμπιστοσύνη αφήνεις το λίγων μηνών βρέφος σου αλλά και το μεγαλύτερο παιδάκι σου ,για να πάρουν φροντίδα ,αγάπη και τα καλύτερα ερεθίσματα .Μπράβο σας.

  2. Μόνο να σκεφτεί κανείς πόσα άτομα έμπειρα απασχολείτε για να προσέχουν κ να εκπαιδεύουν τα παιδιά μας φτάνει!!! Τη καλύτερη δουλειά κανουν κ τα αγαπούν!!!

  3. Είναι δύσκολα να πρέπει να εργαστείς, όταν το παιδάκι σου είναι τόσο μικρό.Όμως μπαίνοντας κανείς στην Ονειροχώρα διαλύονται όλες οι αμφιβολίες ,όλοι οι φόβοι.Πανέμορφος χώρος απόλυτα ασφαλής για παιδιά ,χαμογελαστά πρόσωπα ,έμπειρο προσωπικό και αγάπη ,αγάπη με ηρεμία, με όρια ,με ευγένια. Συγχαρητήρια !!!

  4. Οσο και να προσπαθήσουν κάνεις δεν μπορεί να φτάσει το επίπεδο σας από όλες τις απόψεις!!!!

  5. Επιβεβαιώθηκε επιτέλους ότι είστε το πιο όμορφο σχολείο!!! Έχετε αγγίξει την τελειότητα!!!! Και φυσικά με τις πιο άξιες δασκάλες

  6. Υπέροχος χώρος ,άψογος στις λεπτομέρειες …φαίνεται η αγάπη σας για τα παιδιά,δεν φτιάξατε κάτι αδιάφορο απλά να τα βάλετε μέσα.Και δασκάλες με όρεξη για διαπαιδαγώγηση και με την αγκαλιά τους ανοικτή και το χαμόγελο στα χείλη, που προσπαθούν να κάνουν τα παιδιά να αγαπήσουν τη γνώση.Είμαστε τυχεροί που στέλνουμε τα παιδάκια μας στην ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ.

  7. Μπράβο σας που απασχολείται τόσες δασκάλες και δεν τσιγκουνευεστε. Πάνω από όλα δινεται σημασία στην ασφάλεια των παιδιών κ στην σωστη διαπαιδαγώγηση!!!

  8. Έχετε έναν παιδικό σταθμό που είναι τέλειος!!!! Φτιάξατε κ τον βρεφονηπιακό σταθμό που τα σπάει!!!!! Στολίδι για την Κω!!! Καμία σύγκριση με κανένα άλλο…..

  9. Έχετε έναν παιδικό σταθμό με αγάπη φροντίδα δημοκρατία αγκαλιά σε όλα τα παιδιά χωρίς ρατσιστικούς διαχωρισμούς!!!

  10. Σεμνή κ ταπεινή όλη σας η πορεία!!!! Χωρίς πολλά λόγια κ εφέ, μόνο πράξεις που μας δείχνουν τι επίπεδο έχετε!!!! Φαίνεται κ από το αποτέλεσμα άλλωστε…καμία σύγκριση!!!!! Οπότε η πρώτη μας επιλογή το μόνο σίγουρο!!!

  11. Η εικόνα μιλάει από μόνη της τα λόγια είναι περιττά! Δεν είναι τυχαιο ότι είστε το νούμερο 1, με τις καλύτερες δασκάλες, με το πιο όμορφο κ πιο μεγάλο σχολείο!!Όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα!!! Συγχαρητήρια

  12. Πολύ ωραία τα σκηνικά!!! Πολύ ωραία γιορτή μπράβο σας, για άλλη μια φορά φαίνεται τι φοβερη δουλεια κάνετε!!! Τα παιδάκια μας το ευχαριστήθηκαν!!! Παράδειγμα προς μίμηση!!! Συγχαρητήρια

  13. Μπράβο κυρία Έφη!!! Συγχαρητήρια εξαιρετική δουλειά, μπράβο στις δασκάλες, όλες είναι υπέροχες και φυσικά μπράβο στα παιδάκια!!! Το επίπεδο σας είναι πάντα στην κορυφή!!!

  14. Δεν είναι μονο ότι έχετε το πιο υπέροχο κ μεγαλύτερο σχολείο χωρίς προχειρότητες, είναι ότι είστε υπέροχοι άνθρωποι και παιδαγωγοί!!! Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης!!! Λειτουργείτε όλοι μια ομάδα συγχαρητήρια!!!! Απλά οι καλύτεροι

  15. Η προτίμηση του κόσμου φαίνεται, όλος ο κοσμος στη Κω λέει τα καλύτερα!!!! Συγχαρητήρια Ονειροχωρα….όνειρο!!!

  16. Μπράβο στην Ονειροχωρα, πάντα θα είσαι το πιο όμορφο σχολείο με γουστο οχι προχειρότητες, με το πιο ικανό προσωπικό κ για αυτό την επιτυχία την έχετε σίγουρη!!! Νο1!!!!

  17. Έτσι πάντα μπροστά η Ονειροχωρα με καινούργιες ιδέες για το καλό των παιδιών!!! Το Τέλειο σχολείο!!!!

  18. Ο χώρος της Δημοκρατίας ο χώρος της αγάπης ο χώρος που δεν διαλεγουνε παιδικές ψυχουλες αγκαλιάζουν όλα τα παιδιά το ίδιο πάντα θα είναι μπροστά από όλους και όλες!!!

  19. Χωρίς λόγια!!!Κάνετε συνέχεια πράγματα για τα παιδιά και τους γονείς.Επιστημονική αγωγή και επίπεδο πολύ υψηλό!!!Ότι έγινε μετά από σας ,απλά είναι ένα μέτριο αντίγραφο.

    • Για αυτό την Ονειροχωρα δεν την αγγίζει κανεις το τέλειο σχολείο, χιλιόμετρα μπροστά!!!!! Ούτε μεταφέρει πράγματα από το παλιό σχολείο να τα παρουσιάσει ως καινούρια… Δεν τσιγγουνεύεται

    • Η Ονειροχωρα δεν τσιγκουνευεται ουτε κτιριακά ούτε στο προσωπικό της!!! Είναι το πιο όμορφο κ λειτουργικό σχολείο!!! Νούμερο 1

  20. Αδρεναλίνη στο φουλ αγάπη για τα παιδιά όσο κανένας και καμία ρατσιστρια διπρόσωπη έχουν μια αγκαλιά για όλα τα παιδιά με σεβασμό και αγάπη

  21. Ένα τέλειο κτήριο 700τμ με τεράστιες αίθουσες, με ένα μεγάλο καταπράσινο κήπο!!!! Ότι καλύτερο για τα παιδιά μας!!! Και εννοείται με τις καλύτερες δασκάλες!!! Ονειροχωρα το καλύτερο σχολείο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ