Η Ομάδα Ρομποτικής του 7ου Δημοτικού σχολείου Κω που πήρε μέρος στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής WRO HELLAS 2019 – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

0
655

Ο προπονητής της ομάδας Ρομποτικής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κω , RCKOS1 και RCKOS2 , Μήταλας Ανδρέας, θα ήθελε να ευχαριστήσει τα παιδιά που συμμετείχαν στις αγωνιστικές ομάδες (με αλφαβητική σειρά) : Μήταλα Γεώργιο, Μήταλα Νίκο, Μουστάκη Παύλο, Παπαγιάννη Άννα, Παπαγιάννη Δήμητρα, Τρουμούση Αικατερίνη για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την προσήλωση που έδειξαν από την έναρξη αυτής της προσπάθειας και φυσικά τους γονείς των παιδιών αυτών που χωρίς την ηθική και οικονομική τους στήριξη δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο ταξίδι γνώσεων στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής. Αγαπητοί γονείς έχετε υπέροχα παιδιά! Σας ευχαριστώ για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλο αυτό το διάστημα!

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει,

Για την κάλυψη των δαπανών της μετακίνησης ολόκληρης της αποστολής στην Αθήνα:

  • Το Δήμο Κω και και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Κυρίτση

  • Τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κω και προσωπικά τον κ. Μανώλη Ζερβό

Για την κάλυψη μέρος εξόδων της διαμονής μας:

  • Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας

  • Το Ξενοδοχείο ‘ΠΛΑΤΑΝΙΣΤΑ’ και προσωπικά τον κ. Κωνσταντίνο Πλατανίστα

  • Τα Ξενοδοχεία ‘DIVINE HOTELS’ οικογένειας Νικολάου Πουλιού & Τζουλιέτας Βασιλείου

Για την ομοιόμορφη εμφάνιση της ομάδας & για την κατασκευή της μακέτας μας :

  • Τις ‘ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΜΠΑΛΑΛΗΣ’ και προσωπικά τον κ. Βησσαρίωνα Μπαλαλή

Όλοι τους στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν την προσπάθειά μας από την πρώτη στιγμή ηθικά και οικονομικά έτσι ώστε να επιτευχθεί η παρουσία μας στον εθνικό τελικό για την Ολυμπιάδας Ρομποτικής WRO HELLAS 2019 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 30/6/2019 στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή του 1ου ΓΕΛ ΚΩ κ. Γεώργιο Χαρτοφίλη για την άδεια χρήσης της αίθουσας πληροφορικής του Λυκείου για τις συναντήσεις – προπονήσεις μας και για την παραχώρηση του κιτ Ρομποτικής του σχολείου καθώς επίσης και τον διευθυντή του Λυκείου Ζηπαρίου κ. Χρήστο Χαραμαρά επίσης για την παραχώρηση του κιτ Ρομποτικής προκειμένου να κατεβούμε στην κατηγορία OPEN με EV3 .

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ!

Ένας κύκλος κλείνει ένας μεγαλύτερος ανοίγει. Η εκπαιδευτική ρομποτική έχει μπει για τα καλά στο χώρο της εκπαίδευσης. Εγώ μια υπόσχεση μπορώ να δώσω. Από τη νέα χρονιά θα δημιουργήσουμε κάτι πολύ δυνατό που θα φέρει διάκριση για το νησί μας. Μέχρι τότε, από την ομάδα μας, καλό καλοκαίρι.

Με εκτίμηση

Μήταλας Ανδρέας
Καθηγητής Πληροφορικής ΠΕ86
Λύκειο Ζηπαρίου και Εσπερινό Γυμνάσιο Λ.Τ. Κω

Msc Επιστήμες της Αγωγής Εκπαίδευση με χρήση Νέων Τεχνολογιών, Παν. Αιγαίου
Msc Μοντέλα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εκπαιδευτικών Μονάδων, Παν. Αιγαίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ