ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ – Σχολή Γονέων: «Τα συνηθέστερα λάθη των γονιών στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών» Σάββατο στις 18.00

2
972

Ο ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑ, πάντα πρωτοπόρος σε θέματα σύγχρονης παιδαγωγικής και ψυχολογίας δημιουργεί από φέτος Σχολή Γονέων!!!

Πρόκειται για Σεμινάρια που απευθύνονται σε γονείς και εκπαιδευτικούς με σκοπό την ενημέρωση σε θέματα παιδαγωγικής, ψυχολογίας και συμβουλευτικής των παιδιών τους, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στον σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες συνθήκες.

Ομιλητής των σεμιναρίων ,ο συνεργάτης της ΟΝΕΙΡΟΧΩΡΑΣ παιδοψυχίατρος Μιχαήλ Τσαμπίκος Καϊκης.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 18.00 μμ στην πρώτη μας συνάντηση.

Ελάτε στην ομιλία του κου Μιχαήλ Τσαμπίκου Καϊκη για να μάθετε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε εμείς οι γονείς στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και πώς μπορούμε να διαχειριστούμε το άγχος του αποχωρισμού.

Σας περιμένουμε…#oneiroxora baby#

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καταπληκτικό!Επιτέλους ένας Αναπτυξιολόγος σε τακτικά διαστήματα στην Κω!Και φυσικά στην Ονειροχώρα.Τι να πώ …Αγάπη και επαγγελματισμός!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.