ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ Κω: Δωρεά προς το 1ο Γυμνάσιο Κω αυτόματου φορητού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

10
1094

 

Μετά από μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, ο Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ παρέδωσε ως δωρεά προς το 1ο Γυμνάσιο Κω ένα αυτόματο φορητό απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αυτόματος απινιδωτής είναι ο πρώτος που τοποθετείται σε δημόσιο σχολείο στα Δωδεκάνησα και αναμένεται να «θωρακίσει» τις καρδιές περίπου 800 ανθρώπων που καθημερινά βρίσκονται στο 1ο Γυμνάσιο, είτε είναι μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου, είτε είναι αθλητές των σωματείων που χρησιμοποιούν τα απογεύματα το γυμναστήριο του σχολείου.

 

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου για την άριστη μέχρι σήμερα συνεργασία, τον Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου για την πολύτιμη βοήθεια τους, και φυσικά την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την εκπαίδευση των χρηστών αλλά και την βοήθεια στην επιλογή της κατάλληλης συσκευής.

 

Εμείς ως σύλλογος δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς θα συνεχίσουμε την κοινωνική προσφορά του συλλόγου μας, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη νεολαία της Κω και ενός καλύτερου αύριο.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και αλλα πολλα χρωστανε οι σύλλογοι στο γυμνασιο. Κανουν μπισνες και εισπράττουν χωρίς να πληρωνουν το παραμικρό. Δηλαδή κανουν τους παράγοντες χωρις να πληρώνουν το παραμικρο,νερο πληρωνουν; ρευμα;;; ΤΙΠΟΤΑ τα ιδια ισχυουν σε ολους του χώρους, καποιοι εισπράττουν και ωφελούνται απο κατι που εχουν πληρώσει ολοι οι Κωοι πολιτες.

    • ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ??? ΟΧΙ. ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΩΣΤΑ??? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ, ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ??? ΤΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΉΣΕΙΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΤΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ??? ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ??? ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ??? ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ??? ΤΩΡΑ ΣΚΕΨΟΥ, ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΌΣΟ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ. ‘Η ΘΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ 45ΕΥΡΩ ΣΕ «ΟΜΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ» ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ????!!!! ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ. Ο ΦΟΙΒΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕ ΕΡΓΑ. ΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΣΤΑ SITE ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ!

      • Χαλαρωσε!!! Δημοσιος υπαλληλος εισαι,μηνας βγαινει μη ας μπαινει.αντε να σζολασεις να πας για δουλεια εισαι… οι αθλητικοι χωροι των σχολειων ανήκουν σε αυτα και οχι σε ομαδες με ανατολιτες χορηγους….. Αν θες να κα εις τον παραγοντα να βαλεις χρημα απο την τζεπη σου. Οσο για το ακι.ητο των πολεμικων τεχνων συμφωνω μαζι σου. Εσυ συμφωνεις πως και εσυ αλλα και ολα τα σωματεια πρεπει να πληρωνουν τους αυλητικους χωρους;;; Γιατι εσυ μονο εισπράττεις!!!! Δεν αποδιδεις τιποτα,το χερακι εχει καβουρακια. Ρευμα νερο ζημιες ο δημος.Καλας σας ειναι πιο!!!!

  2. Ξεχάσατε τις φουσκωμενες χορηγιες της προηγουμενης δημοτικης αρχης….
    Και οπως λες,η καλυτερη επιχειρηση,δωρεαν χωροι,δωρεαν τα τέλη ηλεκτροφωρισμου και νερου,το μονο που πρεπει να κανεις να εισπράττεις. Μια χαρά, με μηδεν ρισκο!!!! Αυτες ειναι επιχειρήσεις,και το πρωι πισω στην δουλεια στην ασφαλεια του δημοσιου

  3. Τελικά εσύ πρέπει να έχεις τεράστιο κόμπλεξ με τον ΦΟΊΒΟ. Αφού με αφορμή μια τόσο σημαντική κοινωνική προσφορά εσύ βρίσκεις αφορμή να ρίξεις λάσπη. Και εσύ όταν ήσουν φυλακή εμείς πληρώναμε, αλλά δεν το κάναμε θέμα.

  4. Μπράβο στον ΦΟΙΒΟ!! Είστε άξιοι συγχαρητηριων. Συνεχίστε να δίνετε το καλό παράδειγμα.

  5. Ε μου λέεις, φτοσδά ο Φοίβος, ψός είναι;
    Που γράφει τραγούδια;
    Μααα, καλός είναι μαθές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ