ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολλά χαμόγελα & ευχές η βασιλόπιτα του 2ου ΓΕΛ Κω στο Citi Live

0
2268

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα με πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε απόψε στο καφέ Citi live, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του 2ου ΓΕΛ Κω.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ συνοδευόμενος από τον π. Αναστάσιο Τσουκνιά, δίνοντας τις ευχές του για ευλογημένη και χαρούμενη νέα χρονιά στα παιδιά μας που «δεν είναι μόνο το μέλλον αλλά και το παρόν», όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά και στους εκπαιδευτικούς όπως και τους γονείς μιας και «το θέμα του μεγαλώματος των παιδιών είναι ό, τι σημαντικότερο».

Τις ευχές του για καλή χρονιά με υγεία, πρόοδο και καλή επιτυχία στα παιδιά, ιδιαίτερα στα παιδιά της τρίτης έδωσαν ακόμη εκ μέρους του συλλόγου γονέων ο κ. Μ. Κώστογλου, ο νυν Πρόεδρος Κ. Αυγουλάς, η πρ. Πρόεδρος κ. Τρούμπα ο εκπρόσωπος των μαθητών (απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην ετήσια χοροεσπερίδα τους την Κυριακή πριν την Καθαρά Δευτέρα) και ο Διευθυντής του 2ου ΓΕΛ κ. Χλαπάνης, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο για την στήριξη, όπως και τους γονείς, μαθητές, αλλά και την Σχ. Επιτροπή του Δήμου για την άψογη συνεργασία.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί και κέρδισε ένα πολύ όμορφο κόσμημα προσφορά του Συλλόγου γονέων, ήταν η κ. Ευγενία Παπαευθυμίου (φωτό)

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ