ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολλά χαμόγελα η βασιλόπιτα του 2ου Γυμνασίου Κω στο καφέ Citi Live

0
3908

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σε πολύ ζεστή και εορταστική ατμόσφαιρα γονείς- μαθητές και εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Κω πραγματοποίησαν απόψε την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτάς τους στο καφέ Citi Live hotel.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Δημήτριος Μιχαλόπουλος  ευχόμενος να είναι ευλογημένη, χαρούμενη και δημιουργική η νέα χρονιά  για όλους.

Ιδιαίτερα για τα παιδιά ευχήθηκε καλή πρόοδο και πέρα από τις ευχές «τα ρημάδια τα βιβλία τα ανοίγουμε…» όπως κατέληξε χαρακτηριστικά με τα παιδιά να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα (οπότε, άδραξε την ευκαιρία ο πάντοτε ετοιμόλογος εκπαιδευτικός Μ. Χατζηαντωνίου ρωτώντας τα παιδιά: «τι είναι τα βιβλία;» κι εκείνα να απαντούν δυνατά: «εργαλεία»).

Η Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Κω Μ. Μπέτα ευχήθηκε σε όλους εκπαιδευτικούς-γονείς και μαθητές καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα. Στον σύλλογο γονέων να είναι πάντα έτσι δραστήριοι και στους εκπαιδευτικούς να συνεχίσουν το έργο τους, με μεράκι και αγάπη «γιατί έχουμε να κάνουμε με παιδιά που μας χαρίζουν πολύ καλές στιγμές, συνέχεια».

Τέλος, ο Πρόεδρος του συλλόγου γονέων Β. Βερόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και τους μαθητές για την εντυπωσιακή προσέλευση και ευχήθηκε καλή χρονιά με ό,τι καλύτερο για όλους.

Τυχερή της βραδιάς η οποία βρήκε το φλουρί ήταν η μαθήτρια Αδαμαντία Γκατζώνη (φωτό)

Επίσης, στη λαχειοφόρο που ακολούθησε κληρώθηκαν αρκετά δώρα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ