Από Δευτέρα 15/5 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ΕΣΠΑ 2017-18. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στην Δνση του Παιδικού Σταθμού ΣΤΟΡΓΗ – Τηλ. 2242302371 κιν. 6948040639

14
10308

Τελευταία ενημέρωση: Οι αιτήσεις για τις επιδοτούμενες θέσεις του ΕΣΠΑ 2017-18 ξεκίνησαν!

Από Δευτέρα 15/5 ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων για την επιδότηση ΕΣΠΑ 2017-18. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στην Δνση του Παιδικού Σταθμού ΣΤΟΡΓΗ – Τηλ. 2242302371 κιν. 6948040639

ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΟΡΓΗ : Με αγάπη για το παιδί, σεβασμό προς τον γονέα & στόχο… τη μάθηση!

 

Ο Παιδικός Σταθμός ΣΤΟΡΓΗ έρχεται να συμπληρώσει την προσπάθεια των γονιών σε ότι αφορά την ανατροφή, ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Μια ομάδα έμπειρων παιδαγωγών ασχολείται μαζί τους και τους μεταλαμπαδεύει την αγάπη και τη δημιουργία. Σκοπός μας είναι παιδιά χαρούμενα, ανεξάρτητα με πνεύμα συντροφικότητας και διάθεση για μάθηση και δημιουργικότητα.

Μέσα στο υψηλών προδιαγραφών περιβάλλον του σχολείου μας τα παιδιά δέχονται ερεθίσματα, γνωστικά, συναισθηματικά, ψυχοκινητικά και κοινωνικά. Απολαμβάνουν ένα καθαρό, γαλήνιο, φωτεινό χώρο μέσα στον οποίο πραγματοποιούν δραστηριότητες όπως: χειροτεχνία, ζωγραφική, γλυπτική, μουσική, τραγούδι, χορό, θεατρικό παιχνίδι, γυμναστική, κουκλοθέατρο, ασκήσεις λεπτής κινητικότητας καθώς και προγραφικές, προμαθηματικές ασκήσεις.

Πρόκειται για έναν παιδικό σταθμό που χαράζει μια καινοτόμα πορεία στο χώρο της προσχολικής εκπαίδευσης.

Με αγάπη για το παιδί, σεβασμό προς τον γονέα και στόχο… τη μάθηση!

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πέρα το οτι είναι σε υποδομή ο καλύτερος παιδικός σταθμός το πιο σημαντικο είναι οτι με την κ.Έλλη κ το προσωπικό που διαθέτει νιώθεις ασφαλής για την επιλογή που έκανες να τους εμπιστευτείς το παιδί σου!

  2. Έχω έρθει πρόσφατα στο νησί απο μεγάλη πόλη.Αυτός ο παιδικός σταθμός είναι οτι καλύτερο έχω δεί σε υποδομές κ σε προσωπικό! Η κ. Ελλη είναι καταπληκτική οπως κ οι συνεργάτες της!

  3. Είναι η ΚΟΡΥΦΗ οτι αφορά τους παιδικούς σταθμους σε υποδόμες κ κυριώς σε προσωπικό κ εκπαίδευση!!!

  4. Παιδικός σταθμός πρότυπο σε όλα!!Όλοι οι παιδικοί σταθμοί θα έπρεπε να είναι έτσι.Συγχαρητήρια γι αυτό το κόσμημα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ