ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ στην Κω (Παρασκευή-Σάββατο 18:30 Πολύκεντρο Θαλασσινού)

0
1099

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Για 5η χρονιά στην Κω!

Η σχολική σύμβουλος της 6ης περιφέρειας Π.Ε. νομού  Δωδεκανήσου κα Μαρία Κουρούπη, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Βρεφονηπιακών Σταθμών Κω (ΔΟΠΑΒΣ), η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Κω, το Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού, η Παιδική Λέσχη Ανάγνωσης Κω καθώς και το 1ο Δ.Σ Κω, το 2ο Δ.Σ. Κω, το 3ο Δ.Σ. Κω, το 5ο Δ.Σ. Κω, το 7ο Δ.Σ. Κω, το Δημοτικό Σχολείο Ζηπαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Πυλίου, το Δημοτικό Σχολείο Αντιμάχειας, το Δημοτικό Σχολείο Καρδάμαινας, το Δημοτικό Σχολείο Νισύρου, το 1ο νηπιαγωγείο Κεφάλου, το 2ο νηπιαγωγείο Κεφάλου, το 1ο νηπιαγωγείο Πυλίου και το 2ο νηπιαγωγείο Πυλίου, το 1ο νηπιαγωγείο Αντιμάχειας, το 1ο νηπιαγωγείο Ζηπαρίου, το 1ο νηπιαγωγείο Καρδάμαινας, το 2ο νηπιαγωγείο Καρδάμαινας και το 1ο Γυμνάσιο Κω

σας προσκαλούν

την Παρασκευή 17 Μαρτίου

&

το Σάββατο 18 Μαρτίου

Στο Πολύκεντρο Ν. Θαλασσινού

Στις 6.30 μ.μ.

σε δυο εκδηλώσεις λόγω της Παγκόσμιας Ημέρας παιδικού Βιβλίου.

Καλεσμένοι θα είναι οι συγγραφείς παιδικών βιβλίων: Μάνος Κοντολέων (εκδόσεις Πατάκη), Κατερίνα Μαρκαδάκη (εκδόσεις Μίνωας), Λίνα Μουσιώνη (εκδόσεις Ελληνοεκδοτική), Ιωάννα Μπαμπέτα (εκδόσεις Μεταίχμιο), Γιώργος Παναγιωτάκης (εκδόσεις Κέδρος), Μαρία Ρουσάκη (εκδόσεις Παπαδόπουλος), Γιώτα Φώτου (εκδόσεις Ψυχογιός) και η εικονογράφος Κατερίνα Βερούτσου.

Θεατρικές παραστάσεις, τραγούδια, βίντεο, παρουσιάσεις σε power point είναι μόνο μερικά από τα πολλά δρώμενα που θα παρουσιαστούν από τους μαθητές και τους δασκάλους τους τις δυο αυτές μέρες.

Σας περιμένουμε!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ