ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Απίθανες μουσικοχορευτικές στιγμές και μεγάλη συγκίνηση στην καλοκαιρινή γιορτή του 5ου Δημοτικού Κω – Ενός λεπτού σιγή για τον Μάριο

0
5580

 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Για άλλη μια χρονιά κατενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του 5ου δημοτικού σχολείου Κω.

Με πολύ κόσμο και φέτος (γονείς, παππούδες – γιαγιάδες, συγγενείς και φίλους των παιδιών) να κατακλύζει τις κερκίδες του γηπέδου στον αύλειο χώρο του σχολείου και τα παιδιά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους να μας χαρίζουν εντυπωσιακές, αυθόρμητες και πολύ χαριτωμένες μουσικοχορευτικές  στιγμές…(στο τέλος μπήκαν μαζί τους στο χορό όλοι, δάσκαλοι και γονείς)

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το κλείσιμο της εκδήλωσης με τον αποχαιρετισμό των μαθητών της 6ης τάξης  (είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε αυτά στην ομιλία του και ο Δντής του σχολείου Δ. Χασαπλαδάκης) με την απονομή αναμνηστικών από τον σύλλογο γονέων.

Όπως και στην αρχή της εκδήλωσης με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον αδικοχαμένο Μάριο που δολοφονήθηκε τόσο άδικα και αδόκητα σε σχολείο στο Μενίδι.

Σε ότι αφορά τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων των τοπικών αρχών η ατάκα που «έγραψε» ήταν από τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου π. Αναστάσιο Τσουκνιά ο οποίος είπε ότι μπορεί να λέγεται 5ο δημοτικό σχολείο Κω, είναι όμως 1ο στις καρδιές μας…

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Θ. Μουζουράκης, η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Ε. Χατζηχριστοφή, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μ. Κιάρης (ο οποίος είναι και μέλος του συλλόγου γονέων) κ.α.

Άλλη μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή ήταν οι επευφημίες και τα χειροκροτήματα των παιδιών του σχολείου όταν ο Διευθυντής ευχαριστούσε τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου με τα μικρά τους ονόματα, όπως και την δασκάλα χορού Κυδωνιά Τρακόσσα για τα πολύ εντυπωσιακά χορευτικά που τους δίδαξε.

Την εκδήλωση παρουσίασε η γυμνάστρια του σχολείου κ. Αγγελική

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ