ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με πολλά παιδικά χαμόγελα, εργαστήρια & προβολή βίντεο η παιδική γιορτή του Βρεφ/κού της Ι. Λόχου

0
6474

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με πολλά παι παιδικά χαμόγελα, παιχνίδια, εργαστήρια, κατασκευές και προβολή βίντεο από μοναδικές στιγμές παιδιών και εκπαιδευτικών γέμισε απόψε το Artemis Heaven στην καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών του Βρεφ/κού σταθμού της Ιερού Λόχου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος και πρώην Πρόεδρος των σταθμών Θ. Μουζουράκης, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και η Αντιπρόεδρος Ε. Χατζηχριστοφή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κω Β. Χαδούλης, η Πρόεδρος του ΔΗΡΑΣ Β. Παντελίκιζη, ο Υπ. Αθλητισμού Θ. Σταματάκης, η γενική Διευθύντρια των σταθμών Δ. Φωλιά, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Περικλής, Δασκάλες των σταθμών και πάρα πολλά παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες.

Καλωσόρισμα – χαιρετισμό απηύθυνε αρχικά η Διευθύντρια του σταθμού Καίτη Πουλιού – Χατζημιχαήλ και στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός ο οποίος ευχήθηκε στα μικρά «Ιερολοχιτάκια» να συνεχίσουν το ταξίδι τους με το «Αβέρωφ» για να φτάσοουν στην «Αμερική» (κάνοντας λογοπαίγνιο με τους τρεις σταθμούς και τις οδούς τους).

Την παράσταση έκλεψαν οι μασκότ της βραδιάς Μίνι (Δ. Γιάχου) και η μικρή Μίνι (η μικρή Νικολέτα Χατζημιχαήλ)

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ