ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με την Μένια Σπαθάρη & πλήθος κόσμου το αφιέρωμα του Παιδικού Σταθμού Ζηπαρίου στον Ευγένιο Σπαθάρη στην Ευγαγγελίστρια

2
5395

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ «Ακούσατε ακούσατε»

Ρεπ. Κατερίνα Χατζημανώλη – Γιάννης Κιάρης
Κατενθουσίασε και καταχειροκροτήθηκε ο μικρός (στην ηλικία, αλλά μεγάλος σε ταλέντο) καραγκιοζοπαίχτης Πανορμίτης Κώστογλου με την αδελφή του Αρχοντούλα στην παράσταση καραγκιόζη που ακολούθησε

Με εντυπωσιακή προσέλευση μικρών και μεγάλων και μια πολύ όμορφη και γλυκιά γιορτούλα για τον Καραγκιόζη και τους ήρωές του, τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Παιδικού σταθμού Ζηπαρίου τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τον αείμνηστο μεγάλο Καραγκιοζοπαίχτη και καλό φίλο της Κω, Ευγένιο Σπαθάρη, παρουσία της κόρης του Μένιας, απόψε στο Θεατράκι Ευαγγελίστριας στο Ασφενδιού.

Την εκδήλωση άνοιξε η Διευθύντρια του Παιδικού σταθμού Ζηπαρίου Ελένη Διακοπαναγιώτη έκανε εκτενή αναφορά στη ζωή και το έργο του αείμνηστου Ευγένιου Σπαθάρη καλωσορίζοντας την κόρη του και ευχαριστώντας θερμά όσους βοήθησαν για την διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Η κ. Μένια Σπαθάρη αφού ευχαρίστησε θερμά τους διοργανωτές αλλά και τον κόσμο τόνισε καταχειροκροτούμενη αυτό που έλεγε πάντα ο αείμνηστος πατέρας της «στα τόσα χρόνια της  ενασχόλησής μου με τον Καραγκιόζη δεν έκανα περιουσία, ούτε εκατομμύρια, αυτό για το οποίο αισθάνομαι τυχερός είναι ότι κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αυτό μετράει…»

Ακολούθησε η πολύ όμορφη γιορτούλα των παιδιών που ενσάρκωσαν με το μπρίο και τον αυθορμητισμό τους πάρα πολύ όμορφα όλους τους ήρωες του Καραγκιόζη, ενώ το κλείσιμο ήταν εξίσου εντυπωσιακό με τον δικό μας μικρό ταλαντούχο Καραγκιοζοπαίχτη Πανορμήτη Κώστογλου (με τη βοήθεια της αδερφούλας του Αρχοντούλας) να δίνουν μια φανταστική παράσταση Καραγκιόζη καθηλώνοντας μικρούς και μεγάλους που τους καταχειροκρότησαν και τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια.

Στον ίδιο χώρο λειτούργησε έκθεση φιγούρων ηρώων Καραγκιόζη & Θεάτρου σκιών από τον δικό μας επίσης πολυτάλαντο καλλιτέχνη Νικόλα Σπύρου, ο οποίος είχε γνωρίσει τον αείμνηστο Ευγένιο Σπαθάρη και συγκίνησε την κόρη του Μένια όταν αναφέρθηκε στη γνωριμία τους και όσα διδάχθηκε από αυτόν (φωτό).

Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μ. Ζερβός και Ε. Χατζηχριστοφή, ο τοπικός σύμβουλος Μ. Γιωργαλλής και πάρα πολύς κόσμος.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ