ΒΙΝΤΕΟ: Επικροτούν οι Κώοι καταναλωτές τη χρέωση της πλαστικής σακούλας – Βόμβα στα θεμέλια του οικοσυστήματος η αλόγιστη χρήση της

5
1351

ΉΠΙΑ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ – ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ Ο ΚΩΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΑ SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ/VIDEO

«βόμβα» στα θεμέλια του οικοσυστήματος και της ζωής μας, η αλόγιστη χρήση πλαστικής σακούλας.- Πλέον τις σακούλες χρεώνουν τα καταστήματα/VIDEO

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα καλυτερα αφεντικα στο νησι ειναι ο κυριος μανολης και ο κυριος νικος

  2. Όλοι πρέπει να προστατεύσουμε το περιβάλλον, ειδικά το τοπικό περιβάλλον του νησιού μας που ζούμε εμείς και οι καλύτεροι μας φίλοι. Ας πούμε όχι στις πλαστικές σακούλες και ναι στην προστασία του Κουρκούβιαλου.

    Πρόεδρος Σύλλογου Φίλων Προστασίας Τοπικού Κουρκούβιαλου Κω

  3. 9 εκ ευρώ από τις τσέπες των πολλών για τους λίγους και εκλεχτούς και αφορολόγητους οικολόγους, που θα σπέρνουν βιολογικό χασίσι.

    Οι βλογιοκομμένοι και χαζοχαρούμενοι καταναλωτές, είναι ευχαριστημένοι με τον «φόρο της σακούλας», γιατί, είναι για «καλό σκοπό».Εμείς που είμαστε κακοί άνθρωποι και ασυνείδητοι και θέλουμε να εξοντώσουμε τον πλανήτη, θα πληρώνουμε τον «πράσινο» φόρο της σακούλας για να μαζέψουν λεφτά οι καλοί και ευσυνείδητοι Κόκκινοι άνθρωποι που μαζί με τον πράσινο άγιο Βαλάντιο θα εισπράξουν αφορολόγητη επιδότηση 9 εκ ευρώ , ώστε να σώσουμε «όλοι μαζί», τον Πλανήτη Γη.
    9 εκ ευρώ από τις τσέπες των πολλών για τους λίγους και εκλεχτούς και αφορολόγητους οικολόγους, που θα σπέρνουν βιολογικό χασίσι.
    deltio11

  4. afto eprepe na to eixai gini edo kai xronia kai oxi mono kai kati allo prepi na kanoun kati me to tsantovroxi sthin anakiklosi antimaxia megalo xali kai genika me to tropo pou kanoume anakiklosi emeis edo stin ko eine allo ntallo efxaristo prepi kapote na ginoume anhropi ..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ